Een poll starten in jouw 3CX-webconference? Dit zijn 5 redenen om de functie te gebruiken

Redactie WINMAG Pro
De UC-oplossing van 3CX is veelzijdig en wordt continu uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Onlangs is de polling feature volledig vernieuwd en er zijn veel goede redenen om deze functie te gebruiken. Wij geven je er vijf!

1. Directe feedback

De polling feature zorgt ervoor dat je als host altijd op de hoogte bent van waar je klanten of collega’s met wie je confereert naar op zoek zijn en wat zij wensen.

2. Gemakkelijk eenieders mening

Een poll is zo in te richten als je zelf wilt. Anoniem stemmen is bijvoorbeeld mogelijk zodat niemand zich geremd voelt om te stemmen. De uitslag is altijd helder en transparant voor diegene die de poll heeft opgezet.

3. Resultaten live meten

Hoewel anoniem stemmen soms wenselijk is, is het ook mogelijk om juist live te volgen wie op welke optie stemt op het moment dat ze door de vragen in de poll gaan. Dit is bijvoorbeeld handig om direct zicht te krijgen of de vragen in de poll wel duidelijk genoeg zijn of dat er getwijfeld wordt over een bepaalde vraag in de poll.

4. Hang een tijd aan je poll

Tijd is kostbaar, dus om er voor te zorgen dat iedereen tijdig een poll invult kun je een timer aan de vragen hangen. Hiermee laat je gebruikers zien hoe lang een poll al actief is en hoelang deze actief blijft.

5. Resultaten documenteren

Wanneer een poll gesloten is, wil je de resultaten ook kunnen documenteren. Hierom kun je de resultaten exporteren als PDF. Als het wenselijk is, is het ook mogelijk om alle deelnemers de resultaten als PDF te laten downloaden.

Benieuwd geworden wat er nog meer mogelijk is met de oplossing van 3CX? Bekijk dan alle features van het systeem op 3CX.nl.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie