Dit is het nieuwe E-generation-portfolio van Toshiba

Redactie WINMAG Pro
Toshiba introduceert maar liefst zeven nieuwe modellen binnen haar Portégé-, Tecra- en Satellite Pro-lijn onder de E-generation-vlag waarbinnen veelzijdigheid, duurzaamheid en innerlijke kracht de focus vormen.

 

De modellen die Toshiba heeft geïntroduceerd zijn de Portégé X20W-E en X30-E, de Tecra X40-E, A50-E en Z50-E en de Satellite Pro A50-E en R50-E. Alle apparaten zijn volgens Toshiba handzaam, dun en licht zonder concessies te doen aan vermogen en prestaties.

Ontwerp en behuizing

De modellen uit de X-serie zijn behoorlijk licht: de Portégé X20W-E is 15,4 mm dik en weegt slechts 1,1 kg, terwijl de 15,9 mm metende Portégé X30-E 1,05 kg weegt en de 16,9 mm dunne Tecra X40-E 1,25 kg.  Deze modellen zijn uitgevoerd met een magnesium chassis en een stevig honingraatontwerp.

Alle apparaten hebben de onafhankelijke HALT-test (Highly Accelerated Life Test) doorstaan, die drie jaar gebruik simuleert. Hier garandeert Toshiba de betrouwbaarheid van de apparaten.

Configuraties

De Portégé X30-E is verkrijgbaar met een niet-weerspiegelend aanraakscherm en gloednieuwe In-Cell Touch-technologie. Daarmee kan een zakelijke gebruiker gemakkelijk en probleemloos navigeren binnen en makkelijk interacteren met collega’s en bedrijfsinformatie. De modellen binnen het nieuwe assortiment zijn uitgerust met Intel Core-CPU’s die oplopen tot en met de achtste generatie. Wat intern geheugen betreft heeft Toshiba gekozen voor DDR4 en elk model heeft 1TB aan opslag aan boord.

Security en connectiviteit

Security stond altijd al vooraan bij Toshiba, en dat is bij de E-generation niet anders. Zo vind je een touchpad met ingebouwde vingerafdruklezer, de SecurePad, standaard op alle nieuwe Portégé- en Tecra-modellen en de Satellite Pro A50-E. De Portégé X20W-E en X30-E en de Tecra X40-E beschikken daarnaast over een IR-camera voor gezichtsherkenning via Windows Hello of Intel Authenticate. Uiteraard zijn de apparaten voorzien van Toshiba’s eigen BIOS- en TPM 2.0 codering, wat het securityniveau nog eens extra verhoogd.

Wat connectiviteit betreft hebben de Portégé X20W-E en X30-E en de Tecra X-40-E ondersteuning voor ingebouwde LTE, wat onderweg werken gemakkelijk maakt.

Prijs en beschikbaarheid

De Portégé X20W-E zonder LTE is vanaf maart 2018 verkrijgbaar. De Portégé X30-E en Tecra X40-E zonder LTE zijn vanaf februari 2018 verkrijgbaar. De Portégé X20W-E, X30-E en Tecra X40-E met LTE zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar. Overige modellen zijn beschikbaar vanaf februari 2018.

Prijzen wisselen per configuratie. Kijk voor meer informatie op de officiële pagina van Toshiba.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie