Samsung brengt drie nieuwe Galaxy S9 teasers uit

Redactie WINMAG Pro
Hoewel we nog ruim een week moeten wachten voordat Samsung de Galaxy S9 uit de doeken doet voorafgaand aan het Mobile World Congress, weerhoudt dat hen er niet van om toch alvast wat teasers van het toestel uit te brengen.

De drie teasers leggen, niet geheel verrassend, de nadruk op de mogelijkheden van de camera, iets waar de Galaxy S9 in uit moet blinken.

Samsung Galaxy S9 teasers

Elke teaser richt zich op een bepaald aspect van de camera. De eerste en tweede tonen respectievelijk het fotograferen in het donker en het fotograferen van beweging met de camera van de Galaxy S9. De derde teaser toont de animoji-mogelijkheden van het toestel.

Volgens geruchten zouden de toestelllen voorzien worden van Samsung’s eigen ISOCELL-sensoren. Deze kunnen 1080p-video’s opnemen met 480 frames per seconde en zorgen voor beter beeld in slechte lichtcondities door vier omliggende pixels als één pixel te tonen. De camera aan de achterkant zou volgens geruchten foto’s schieten van 12MP, terwijl de selfiecamera het moet doen met 8MP.

Over de specificaties is weinig bekend, maar naar verluidt worden deze voorzien van een Qualcomm Snapdragon 845 in de VS en China en een Exynos 9810-soc in de rest van de wereld. De S9 heeft een 5.8-inch display, 4GB aan intern geheugen en 64GB aan opslag. De S9+ is voorzien van een 6.2-inch display en heeft 6GB aan intern geheugen en 128GB aan opslag.

Bekijk de drie teasers hieronder:

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie