ASUS brengt de ZenFone Max Plus naar Nederland

Redactie WINMAG Pro
ASUS heeft aangekondigd dat de ZenFone Max Plus vanaf 23 februari verkrijgbaar zal zijn in Nederland. De ZenFone Max Plus is het nieuwste model in de vernieuwde ZenFone Max Series.

De ZenFone Max Plus is de eerste ZenFone die ASUS heeft voorzien van gezichtsherkenning. Het display is 5.7-inch groot en het toestel komt in verschillende configuraties. Zo is er een variant met een resolutie van 1440x720 en een met een resolutie van 2160x1080.

De CPU is een 1.5GHz octacore-processor van MediaTek en wat intern geheugen betreft ben je aangewezen op 3GB of 4GB met daarbij 32GB of 64GB aan opslag. Op alle varianten vindt je twee simkaartslots, een SD-kaartslot en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Aan de voorkant van het toestel vind je of een 8MP- of een 16MP-camera. Aan de achterkant bevindt zich een dual camera met zowel een 16MP- als een 8MP-camera.

Interessant is de accu die een volume van maar liefst 4130mAh heeft. ASUS zegt dan ook dat het toestel 26 uur aan stand by-tijd kent, met 13 uur aan video-playback. Dat is behoorlijk indrukwekkend en maakt de smartphone aantrekkelijk voor mensen die veel onderweg zijn.

Prijs en verkrijgbaarheid

De ASUS ZenFone Max Plus is vanaf 23 februari verkrijgbaar in Nederland in de kleur Deepsea Black. De smartphone is exclusief verkrijgbaar bij BCC vanaf €279,-.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie