Dit is de Samsung Galaxy S9

Redactie WINMAG Pro
Samsung heeft aan de vooravond van Mobile World Congress hun nieuwe vlaggenschip onthuld. Zoals verwacht is de camera het hoogtepunt van een toestel die verder weinig afwijkt van zijn voorganger.

De toestellen worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 845 in de VS en China en een Exynos 9810-soc in de rest van de wereld. De S9 heeft een 5.8-inch display, 4GB aan intern geheugen en 64GB aan opslag. De S9+ is voorzien van een 6.2-inch display en heeft 6GB aan intern geheugen en 128GB aan opslag. De opslag is overigens uitbreidbaar met MicroSD tot 256GB..

De trekker van de toestellen zijn, zoals ook al op de uitnodigingen die Samsung heeft uitgestuurd valt te lezen, de camera’s.

Zo zouden de toestelllen voorzien zijn van Samsung’s eigen ISOCELL-sensoren. Deze kunnen 1080p-video’s opnemen met 480 frames per seconde en zorgen voor beter beeld in slechte lichtcondities door vier omliggende pixels als één pixel te tonen. De camera aan de achterkant zou volgens geruchten foto’s schieten van 12MP, terwijl de selfiecamera het moet doen met 8MP.

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf nu te bestellen en leverbaar vanaf 16 maart. De Galaxy S9 kost 849 euro en de S9+ voor 949 euro.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie