Vero deelt Instagram rake klappen uit

Vero dreigt Instagram te killen

Redactie WINMAG Pro
Social media-app Vero gaat in de Verenigde Staten in een recordtijd van zero naar hero. Is Nederland het volgende succesverhaal?

Vorige week was de app niet eens te vinden in de appstore, schrijft Mashable. Maar als je je gebruikers lang genoeg irriteert kan het snel gaan, komt Instagram nu in rap tempo achter.

Iedere tech professional weet dat je Google en social media tot je friends mag rekenen. Dit kan dus wel eens belangrijk nieuws zijn. Het lijkt erop dat het benauwende algoritme de Amerikanen inmiddels zó frustreert dat iedereen overstapt op Vero. De servers in de appstore staan roodgloeiend, so to speak.

De NOS schreef er gisteren een stukje over en staat met het artikel gelijk in de top 10 meest gedeelde artikelen in Buzzsumo.

Miljardairskindje premierszoon Libanon

Vero is het troetelkindje van miljardair Ayman Hariri, zoon van de voormalige premier van Libië, Rafic Hariri. Die laatste kwam om bij een bomaanslag in 2005, die zelfs voor Lybische begrippen extreem geweldadig was.

Terug naar Nederland 2018. Het valt nog te bezien wat het succes in Amerika en de hoge ranking van het NOS-artikel voor Nederland betekent. We laten het je weten, al dan niet via Vero.

Update: Vero werkt niet!

Laatste nieuws: Dutch Cowboys merkt op dat de app niet werkt. Het is onduidelijk of dat komt doordat de servers bezwijken onder het geweld, of dat er serieus iets mis is. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie