Webinar: verhoog je macOS-security met Jamf

Redactie WINMAG Pro
Apple heeft definitief een plek in de zakelijke markt verworven. Dat komt echter met de nodige security issues. Immers, je wilt dat je infrastructuur veilig is en veilig blijft, wat om een dedicated oplossing vraagt.

Voor macOS- en iOS-devices is dat Jamf. IT-beheerders krijgen met Jamf schone, heldere interfaces om mee te werken waarbij men talloze opties heeft om een device aan- of af te melden of deze te beheren. Nieuwe devices zijn geheel te configureren zonder dat deze maar de doos uit hoeven, wat bijdraagt aan het gemak van het beheer, maar natuurlijk ook de beleving van de eindgebruiker die uiteindelijk moet werken met het device.

Een veilig macOS

Jamf organiseert geregeld informatieve webinars waarin je leert wat er zoal mogelijk is met Jamf en hoe je bepaalde functionaliteiten gebruikt. In het webinar ‘One to Eleven: How to "Turn Up" macOS Security’  leer je de native security features van macOS gebruiken, maar ook hoe je grip op deze functies krijgt via device management.

De webinar vindt plaats op 15 maart om 15:00 uur. Geïnteresseerd? Je kunt hier je plek reserveren.

Aan de slag met Jamf

Wil je zelf aan de slag met slim Apple device management via Jamf of meer informatie over wat Apple-devices binnen jou organisatie kunnen betekenen? Dan kun je terecht bij Pro Warehouse, dé zakelijke Apple Authorised Reseller van Nederland. Bezoek hun website hier.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie