Achtergrond: voor elke organisatie de juiste training bij TSTC

Redactie WINMAG Pro
Security zou binnen elke organisatie een prioriteit moeten zijn. Toch ontbreekt het bij veel organisaties aan gedegen kennis op dat vlak. Daar is echter iets aan te doen, zoals met trainingen en masterclasses van TSTC. We hebben er vier voor je op een rij gezet.

OSCP training Pentesting met Kali Linux

Deze, in Nederland exclusief gegeven door TSTC, training bereid eenieder voor op het serieus pentesten van netwerken. In deze klassikale training wordt gebruik gemaakt van virtuele pentesting labs waarbinnen je de beschikking krijgt over actuele tools en technieken. Hiermee worden penetratietesten van begin tot eind nagebootst en doe je de nodige kennis op om uiteindelijk gekwalificeerd te worden tot Offensive Security Certified Professional. Na de training ben je in staat om netwerken op bestaande kwetsbaarheden te controleren en hierop aanvallen uit te voeren. Hierover kan vervolgens rapportage worden uitgebracht waarmee kwetsbaarheden opgelost kunnen worden.

Duur training: 5 dagen plus een Capture The Flag (CTF) avondsessie
Voor wie: Security Professionals, Penetratietesters, Ethical Hackers, Netwerkbeheerders en iedere ervaren IT specialist die out-of-the box naar de beveiliging van een IT omgeving wil leren kijken

 

GSEC GIAC Security Essentials

Verder gaan dan terminologie en pro-actief je organisatie kunnen beveiligen, dat is precies wat de GSEC-training voor jou kan betekenen. Deze training stelt je in staat oplossingen te bieden tegen dagelijkse bedreigingen (bijvoorbeeld voor Microsoft en Linux omgevingen), Advanced Persistent Threats, een IT omgeving te monitoren op kwaadaardige activiteit, kwetsbaarheden te identificeren en een omgeving daartegen te beschermen en beveiligen. Centraal binnen de training staat risicoidentificatie en -analyse, waardoor de opgedane kennis juist ingezet wordt in de praktijk waar deze het hardst nodig is.

Duur training: 5 dagen
Voor wie: Security professionals die zoeken naar een beter begrip van technische informatiebeveiliging, Systeem- netwerkbeheerders, Managers die meer 'handen-en-voeten' willen geven aan hun kennis van informatiebeveiligings-begrippen en -concepten, IT architecten. Basiskennis van IT, netwerken en security is vereist voor deelname

 

CCSP / CSAC Training Cloud Security Masterclass

De voordelen van cloudoplossingen zijn niet te ontkennen, maar ditzelfde geldt voor de risico’s die hierbij komen kijken. De standaard binnen cloud security-certificering is CCSP (Certified Cloud Security Professional). Om deze certificering te behalen worden onderwerpen als cloud architectuur, de impact op risk management, business continuity, identity management en legal / compliance behandeld. Aanvullend op de training volg je ook twee avondsessies gebaseerd op de Cloud Security, Audit & Compliance (CSAC)-training. Dit geeft je de nodige verdieping waardoor je zelf in staat bent audits uit te voeren en een veilige cloud-architectuur samen te stellen.

Duur training: 5 dagen inclusief 2 avondsessies
Voor wie: Security professionals, IT (Security) Auditors, Virtualisatie- of Cloud beheerders, Risk Managers en ieder ander die betrokken is bij de beveiliging of implementatie van cloud oplossingen

 

Privacy Awareness - Privacy Core

TSTC is partner van IAPP (International Association of Privacy Professionals) en exclusief aanbieder van Privacy Core: IAPP’s e-learning oplossing voor Privacy Awareness. Via een bedrijfslicentie krijg je toegang tot de verschillende modules binnen Privacy Core. Met deze modules kunnen medewerkers en teams bijgespijkerd worden op het gebied van privacy, security en correct datamanagement. Binnen Privacy Core wordt het aantal modules steeds uitgebreid en is je organisatie daarom steeds op de hoogte van (nieuwe) wetgeving met betrekking tot privacy en datasecurity.

Duur training: nvt
Voor wie: Medewerkers die werken met privacygevoelige informatie, de afdeling marketing, klantenservice of Human Resources (HR)

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie