‘Go Beyond Speed’ tijdens de lancering van de nieuwe OnePlus 7 serie

Redactie WINMAG Pro
OnePlus gaat ‘Go Beyond Speed’ op dinsdag 14 mei om 17:00 uur tijdens de wereldwijde lancering van de nieuwe OnePlus 7 serie. OnePlus pakt groot uit en houdt voor het eerst meerdere launch events op hetzelfde moment. In Londen, New York, Bangalore en Beijing worden de nieuwe producten in het bijzijn van de OnePlus-community gepresenteerd.

OnePlus staat bekend om het betrekken van de community bij de ontwikkeling van zijn producten, daarom worden de nieuwe toestellen uiteraard in hun bijzijn gelanceerd. Kaartjes voor het launch event in Londen zijn vanaf nu te koop via OnePlus.com. Early Bird-tickets worden tot 25 april tegen een gereduceerde prijs van €18 verkocht. Standaard tickets en Plus One-tickets zijn daarna beschikbaar.

OnePlus 7 

Bezoekers van het lanceringsevent zullen de eersten ter wereld zijn die de nieuwste OnePlus-toestellen aanschouwen en uitproberen. Voor diegene die er niet persoonlijk bij kunnen zijn is het lanceringsevenement live te bekijken op WINMAG Pro. Eerdere lanceringsevenementen van OnePlus waren snel uitverkocht, de tickets voor het OnePlus 6 lanceringsevent in Londen waren vorig jaar binnen tien uur uitverkocht. Geïnteresseerden worden geadviseerd om snel de tickets te bestellen.


Locaties en de (lokale) tijd van de verschillende lanceringsevenementen zijn hieronder weergegeven:

  • Pier 94, New York – Verenigde Staten om  11:00 uur EDT
  • Printworks, Londen – Verenigd Koninkrijk om 17:00 uur BST
  • BIEC, Bangalore – India om 20:15 uur IST
  • Yanqi Lake, Beijing – China om 14:00 uur PS (op 16 mei) 
     
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie