3CX FREE en 3CX SMB: Toegankelijke communicatie-oplossingen voor hedendaagse bedrijven

Redactie WINMAG Pro

In de steeds veranderende wereld van bedrijfscommunicatie zijn kosten, efficiëntie en veelzijdigheid drie cruciale overwegingen. 3CX, een pionier in de communicatie-industrie, erkent deze behoeften en introduceert twee toegespitste oplossingen voor moderne ondernemingen: 3CX FREE en 3CX SMB.

3CX FREE: Meer dan alleen een gratis optie

De naam suggereert misschien een basisset van functies, maar 3CX FREE gaat verder dan de verwachtingen. Het biedt een verscheidenheid aan geavanceerde communicatiefuncties zonder de financiële investering:

 • App-free web conferencing: Maak videoconferenties en vergaderingen zonder de noodzaak voor externe apps of software.
 • Live chat & call met websitebezoekers: Interactie met je klanten wordt naadloos, waarbij je realtime assistentie kunt bieden direct via je website.
 • Geavanceerde callcenterfuncties & rapportage: Hou de prestaties van je callcenter bij en optimaliseer je klantenservice met gedetailleerde rapportages.
 • Beantwoord WhatsApp zakelijke berichten: Communiceer via het populaire platform WhatsApp en blijf in contact met je klanten waar ze het meest actief zijn.
 • Beantwoord zakelijke SMS-berichten: Biedt een extra laag van communicatie door het beantwoorden van zakelijke teksten, waardoor je meer bereikbaar bent voor je klanten.

Het is een uitstekende optie voor start-ups, kleine bedrijven of zelfs middelgrote bedrijven die hun communicatie willen verbeteren, maar beperkte financiële middelen hebben.

3CX SMB - Small Business: Op maat gemaakt voor het MKB

Speciaal ontworpen voor de unieke uitdagingen van kleine tot middelgrote bedrijven, brengt 3CX SMB ook een schat aan geavanceerde functies:

 • Call Queues: Zorg ervoor dat klanten nooit verloren gaan of te lang moeten wachten met efficiënte wachtrijbeheer.
 • Multi-level IVR / Auto attendant: Geef bellers de optie om snel naar de juiste afdeling of contactpersoon te worden geleid.
 • Deskphone support: Naadloze integratie met fysieke bureautelefoons voor de traditionele belervaring.
 • Voicemail-to-text: Zet voicemailberichten automatisch om naar tekst, zodat je ze snel kunt lezen.
 • Call & Chat Reporting: Ontvang gedetailleerde rapportages over oproepen en chats, zodat je de efficiëntie kunt optimaliseren.
 • Listen in, Whisper, and Barge in on calls: Biedt coaching voor medewerkers tijdens live oproepen en verbeter de klantervaring.
 • SMS/MMS support: Breid je communicatiekanalen uit met SMS- en MMS-functionaliteit.

Of je nu kiest voor 3CX FREE of SMB, mobiliteit is een kernfeature. Met hun iOS- en Android-apps zorgt 3CX ervoor dat teams altijd en overal verbonden blijven, wat essentieel is in de huidige flexibele werkomgeving. 

MKB Proof award

3CX SMB en 3CX FREE onderscheiden zich als lichtende bakens voor het MKB. Het is dan ook geen verrassing dat 3CX een MKB Proof award heeft verdiend. Ze bieden MKB-bedrijven oplossingen die zowel efficiënt als schaalbaar zijn, waardoor ze met vertrouwen kunnen navigeren in de steeds complexere wereld van bedrijfscommunicatie. Met SMB en FREE heeft 3CX wederom bewezen een visionair te zijn in de wereld van bedrijfscommunicatie.

Info 3cx.nl

 

Lees hem nu digitaal - MKB Proof 2023

MKB Proof 2023

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie