3CX's V20: Een sprong in de toekomst van communicatie

Redactie WINMAG Pro

De wereld van bedrijfscommunicatie bevindt zich op het kruispunt van talloze innovaties. De snelheid waarmee technologieën zich ontwikkelen, wordt geëvenaard door de veranderende behoeften van bedrijven en de groeiende verwachtingen van eindgebruikers. 3CX heeft deze trend niet alleen herkend met hun nieuwste V20-platform, maar heeft ook een toonaangevende positie ingenomen in het vormgeven van de toekomst van geïntegreerde communicatie.

Een reis door de tijd

De evolutie van 3CX illustreert een reis van aanpassing en vooruitgang. Oorspronkelijk ontworpen als een onsite telefoonsysteem voor het MKB, heeft het bedrijf zijn wortels nooit vergeten, zelfs niet bij het betreden van nieuwe technologische arena's. Van het integreren van Linux-compatibiliteit tot het volledig omarmen van de voordelen van cloud-ondersteuning, 3CX heeft zich voortdurend heruitgevonden. Met de toevoeging van moderne communicatiefuncties, zoals SMS, live chat en Whatsapp-integratie, maakt 3CX duidelijk dat ze begrijpen wat 'omnichannel'-communicatie werkelijk betekent.

De kernvernieuwingen in V20

De V20 is niet alleen een stap vooruit, maar een reuzensprong. Enkele van de meest opvallende innovaties zijn:

  • Nieuwe beheerconsole: Deze geïntegreerde 'Admin Console' binnen de 3CX client maakt zowel het beheer als het gebruik een fluitje van een cent, wat een naadloze gebruikerservaring oplevert.
  • Transformatie naar afdelingen: Door het concept van 'groepen' te transformeren naar 'afdelingen', biedt 3CX een gestructureerd en intuïtief platform voor teamcommunicatie.
  • Windows Softphone vernieuwd: Deze vernieuwde app zet de toon met verbeterde notificaties en een op maat gemaakte geluidsregeling die gebruikers meer controle geeft over hun interacties.
  • Vereenvoudigde URL: Geen verwarring meer. Deze gebruiksvriendelijke URL is ontworpen met zowel beheerders als eindgebruikers in gedachten, waardoor connectiviteit nog nooit zo eenvoudig was.
  • Krachtigere Call Manager: Met verbeterde functies en optimale prestaties is deze call manager niet alleen een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, maar ook een voorbode van wat 3CX in petto heeft voor de toekomst van bedrijfscommunicatie.

Kijken naar de toekomst

Met het V20-platform heeft 3CX zijn kaarten op tafel gelegd, waarbij het niet alleen bestaande uitdagingen aanpakt, maar ook anticipeert op toekomstige behoeften. Functies zoals onboard videoconferenties, verbeterde dashboards en speciale interfaces voor receptionisten zijn slechts enkele van de vele innovaties die 3CX op het oog heeft.

MKB Proof award

Te midden van een zee aan communicatieplatformen springt 3CX's V20 er duidelijk uit als een betrouwbare gids voor MKB-ondernemingen. Dat ook dit vooraanstaande platform de MKB Proof award in ontvangst mocht nemen, komt dan ook niet als een verrassing. Het biedt kleinere bedrijven een efficiënte en schaalbare tool, waarmee ze zich met vertrouwen kunnen bewegen in de uitdagende wereld van zakelijke communicatie. Met de introductie van V20 heeft 3CX opnieuw haar vooruitstrevende positie in de markt bevestigd. We kijken met spanning uit naar de toekomstige innovaties die zij zullen brengen.
 

Info 3cx.nl

Lees hem nu digitaal - MKB Proof 2023

MKB Proof 2023

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie