Laad alles op, zelfs je auto

5 beste powerbanks om je 'on the go' van stroom te voorzien

Redactie WINMAG Pro
Iedereen die zijn telefoon flink gebruikt zal wel eens hebben meegemaakt dat de telefoon moeite heeft om het einde van de dag te halen. Gelukkig zijn er tegenwoordig powerbanks waarmee heel eenvoudig je telefoon weer kan opladen. Wij zetten vijf powerbanks voor je op een rij.

Powerbanks zijn te krijgen in alle soorten en maten. Sommige zijn alleen te gebruiken om je telefoon net dat beetje extra power te geven om de dag door te komen, maar er zijn tegenwoordig ook heel veel sterkere powerbanks. Er zijn er zelfs die je auto weer aankrijgen na een lege accu.

Anker PowerCore

AnkerDe Anker PowerCore is een ideale powerbank voor iedereen die meerdere devices heeft en die veel gebruikt gedurende de dag, of wie een aantal dagen naar een locatie gaat waar elektriciteit geen gemeengoed is. De PowerCore heeft een batterij van maar liefst 20.100 mAh, waarmee je je smartphone of tablet meerdere keren kan opladen. En High-Speed Charging is ook mogelijk.

MAXOAK

MaxoakDe MAXOAK is een beest van een powerbank. Dit apparaat heeft een batterij van maar liefst 50.000 mAh en biedt de mogelijkheid om zes devices tegelijk op te laden, van smartphone tot tablets. De MAXOAK is niet de meest compacte powerbank in deze lijst, maar gezien de mogelijkheden nemen we dat graag voor lief.

Bestek Car Jump Starter

BestekDe Bestek Car Jump Starter is misschien wel de bijzonderste powerbank die we tot nu toe hebben gezien. Deze powerbank is behoorlijk groot, maar kan niet alleen je telefoon opladen, ook als je auto niet meer wil starten door een lege accu kan je met deze powerbank genoeg power leveren om deze weer aan de praat te krijgen.

ZeroLemon ThoughJuice Rugged

ZeroLemonDeze powerbank is ontwikkeld voor iedereen die langere tijd in extreme omstandigheden zit. Deze powerbank kan alle elementen weerstaan en zelfs als deze uit een rijdende auto gegooid wordt blijft deze powerbank stroom leveren. Met vier poorten om verschillende devices tegelijk op te laden.

Lewpow Powerbank

LepowVeel powerbanks zien er een beetje hetzelfde uit. De Lepow is een powerbank met een mooi design die je makkelijk meeneemt. En ondanks dat de Lepow is zeer compact is, levert deze kleurrijke powerbank genoeg stroom om een smartphone in één keer helemaal op te laden.

Dit artikel is geïnspireerd op dit artikel dat eerder op techradar verscheen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie