Acer TravelMate-serie

Acer introduceert nieuwe zakelijke laptops in de TravelMate-serie

Redactie WINMAG Pro

Acer heeft nieuwe zakelijke laptops in de TravelMateserie aangekondigd.

  • De Premium TravelMate P6 14 is voorzien van tot 13e generatie Intel® Core™ i7[1] -processors met een Intel® Evo™ -ontwerp en een optioneel 2,8K OLED-display[1] in een dunne en lichte behuizing.
  • De TravelMate P4 14 biedt mede dankzij het optionele 2,2K-display nog betere prestaties, terwijl de TravelMate P4 Spin 14 is voorzien van een WUXGA-display met 13e generatie Intel® Core™ -processors en een snel oplaadbare accu van 65 Wh met een lange gebruiksduur.
  • De TravelMate P2 is een voordelige laptop voor bedrijven die wordt geleverd met een 14- of 16-inch display. Dit model is uitgerust met een 16:10 WUXGA-beeldscherm, tot 64 GB[1] DDR4-geheugen en WiFi 6E[1] en 4G LTE[1] voor betrouwbare internetverbindingen.
  • De nieuwste TravelMate-laptops zijn geoptimaliseerd met de Dust Defender-technologie voor betere prestaties, voldoen aan duurzaamheidsnormen van militaire klasse en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. De laptops hebben in sommige landen een TCO-certificaat[1] (voor bepaalde configuraties) en een EPEAT-registratie[2]

Acer heeft nieuwe zakelijke laptops in de TravelMateserie aangekondigd. De modellen worden aangedreven door 13e generatie Intel® Core™ vPro[4] - processors en zijn optioneel voorzien van geavanceerde OLED-displays en een beeldverhouding van 16:10, een snel oplaadbare accu van 65 Wh voor langdurig gebruik en veilig inloggen via een vingerafdruklezer of infraroodcamera[1]. Hiermee voldoet de TravelMate-serie aan de prestatieen mobiliteitsvereisten van de moderne hybride beroepsbevolking.

Acer TravelMate P6 14

De nieuwste TravelMate P6 14 is de ultieme zakelijke laptop van topkwaliteit voor professionals en leidinggevenden die vaak onderweg zijn. Professionals ervaren een verbeterde kijkervaring 2 dankzij het grote schermoppervlak met een optioneeel 2,8K OLED-scherm (2880x1800), een beeldverhouding van 16:10 en 100% ondersteuning van de DCI-P3-kleurruimte. De hoogwaardige zakelijke laptop is optioneel voorzien van de Intel vPro-technologie en een Intel® Evo™ -ontwerp[1] en zit vol vermogen, gezien de 13e generatie Intel® Core™ i7-processoren[1], 32 GB LPDDR5- geheugen[1] en de snel oplaadbare accu van 65 Wh[1] . Online zakelijke meetings en videogesprekken verlopen nog soepeler met de in de laptop ingebouwde Full HDinfraroodwebcam[1], de door AI aangestuurde ruisreductietechnologie van Acer PurifiedVoice™ en de omhoog gerichte luidsprekers met DTS® -audio. De PrivacyPanel-functie zorgt ervoor dat de kijkhoek wordt beperkt tot 90° om ongewenst meekijken te voorkomen. De TravelMate P6 14- laptop is daarnaast uitgerust met 2x2 WiFi 6E , en optioneel op projectbasis met 5G-connectiviteit voor een snellere en krachtigere draadloze internetverbinding voor hybride professionals.

Acer TravelMate P4 14 en Acer TravelMate P4 Spin 14

De 14- en 16-inch versies van de TravelMate P4 bieden, evenals de TravelMate P4 Spin-laptops, geavanceerde prestaties en worden aangedreven door 13e generatie Intel Core i7 vProprocessoren[1] en NVIDIA® GeForce RTX™ 2050-GPU's (optioneel voor de 16-inch versie). De TravelMate P4 14 onderscheidt zich door een lichtgewicht behuizing van een magnesiumaluminiumlegering, een groter schermoppervlak van 16:10 met dunne randen en een maximale resolutie van 2,2K, waardoor de beelden in het nieuwe hoogwaardige ontwerp nog beter tot hun recht komen. De convertible TravelMate P4 Spin 14 is daarnaast voorzien van Corning® Gorilla® Glass, een touchscreen scherm met (maximaal) WUXGA-resoluties en een oplaadbare stylus waarmee je moeiteloos handgeschreven notities maakt.

Acer TravelMate P2 14 en Acer TravelMate P2 16

De Acer-laptops uit de TravelMate P2-serie beschikken over een 14- of 16-inch 16:10 WUGXAscherm (1920x1200) en een IPS-groothoekweergave tot 170 graden. Deze compacte zakelijke laptops met 13e generatie Intel Core-processors en NVIDIA GeForce RTX 2050-GPU's zijn nu nog gebruiksvriendelijker dankzij het grotere OceanGlass™-touchpad, een toetsafstand van 1,55 mm en een 180 graden draaibare scharnier, zodat je de laptop indien gewenst plat kunt neerleggen. Verbinding maken met het internet en randapparatuur is nu nog eenvoudiger door de ondersteuning van WiFi 6E[1] en 4G LTE[1] en de aanwezigheid van een breed scala aan poorten, 3 zoals een Thunderbolt 4 Type C-poort die gegevensoverdracht van 40 Gbps en twee 4K-schermen ondersteunt.

Alle nieuwe zakelijke TravelMate-laptops draaien op Windows 11 en zijn uitgerust met de Acer Dust Defender-technologie om de ophoping van stof tot een minimum te beperken en een constant hoog vermogen te mogelijk te maken. De Acer Light Sensing-technologie detecteert op intelligente wijze omgevingskleur en licht, zodat de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm automatisch worden aangepast. Hierdoor ziet het scherm er altijd natuurlijk uit en geniet je van een betere kijkervaring. Het professionele toetsenbord van de zakelijke TravelMate-laptops heeft grotere touchpads die minder geluid maken tijdens het typen. De toetsen hebben een toetsafstand van 1,55 mm, waarmee typen sneller en gemakkelijker wordt gemaakt. De laptops onderstrepen ook Acer’s inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo bevatten de apparaten gerecycled plastic (PCR) en plastic dat anders in de oceaan zou belanden, worden er 100% plasticvrije en recyclebare verpakkingen gebruikt en hebben de laptops in sommige landen een TCO-certificaat[2] (voor bepaalde configuraties) en een EPEAT-beoordeling[3] gekregen. De secured-core Windows-pc met TPM 2.0 biedt kant-en-klare bescherming in combinatie met de User Sensing-technologie[5] van Acer op de TravelMate P6 14 en optioneel op de TravelMate P4 Spin 14, TravelMate P4 14 en TravelMate P4 16 modellen, en zorgt ervoor dat alle gegevens veilig blijven, door middel van schermvergrendeling als je (even) weggaat en door snel uit de slaapstand te komen als je weer terug bent.
Acer TravelMate-serie

Prijzen en beschikbaarheid

  • •De Acer TravelMate P6 14 (TMP614-53) is naar verwachting in Q4 verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 1399,- consumentenadviesprijs inclusief btw.
  •  De Acer TravelMate P4 16 (TMP416-52) is naar verwachting in Q4 verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 1299,- consumentenadviesprijs inclusief btw. • De Acer TravelMate P4 Spin 14 (TMP414RN-53) is vanaf Q3 verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 1249,- consumentenadviesprijs inclusief btw.
  • De Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) is vanaf Q3 verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 1199,- consumentenadviesprijs inclusief btw.
  •  De Acer TravelMate P2 16 (TMP216-51) is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 1049,- consumentenadviesprijs inclusief btw. 4
  •  De Acer TravelMate P2 14 (TMP214-55) is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 999,- consumentenadviesprijs inclusief btw.

Exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid variëren per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging via www.acer.com.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie