ADDDAM kiest Additive Industries’ 3D-metaalprinter

Redactie WINMAG Pro

ADDDAM, leverancier van metaalbewerkingen en productieoplossingen, installeert de 3D-metaalprinter MetalFABG2 van Additive Industries in de fabriek in Brixen. Hiermee is het bedrijf de eerste klant van Additive Industries in Italië.

ADDDAM zet in op uitbreiding naar de gietindustrie met de MetalFABG2 3D-metaalprinter

Met de aankoop van de MetalFABG2 printer breidt ADDDAM uit naar de gietindustrie. De organisatie wil een toonaangevende fabrikant van complexe aluminium onderdelen in de automotive en industriële sector worden. De auto-industrie ondergaat grote veranderingen door de toename in elektrische voertuigen en veranderingen in het consumentengedrag. ADDDAM biedt klanten prototyping en proeftesten aan met de mogelijkheid om over te gaan op hogedruk gieten wanneer de productie groeit. Dit zorgt voor meer flexibiliteit met het oog op de voorspelde groei in elektrische voertuigen.

Om ervoor te zorgen dat de uitbreiding succesvol verloopt heeft ADDDAM vier belangrijke elementen opgesteld: focus, duurzaamheid, automatisering en kwaliteit. Dit bracht ze bij de MetalFABG2 printer van Additive Industries. De 3D-metaalprinter levert gietonderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast worden dankzij de hoge mate van automatisering de kosten vermindert, het concurrentievermogen vergroot en de flexibiliteit bij organisatorische veranderingen bevorderd.  

ADDDAM lanceert allereerste AM Tech Day

Mathias Wiese, Chief Executive Officer bij ADDDAM: "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Additive Industries in onze volgende stap richting de gietindustrie. De MetalFABG2-printer is een geweldige aanwinst om ons verder te helpen in deze nieuwe fase.”

Mark Massey, Chief Executive Officer bij Additive Industries: “We zijn verheugd om ADDDAM te ondersteunen met onze MetalFABG2 printer in hun uitbreiding in de automotive en industriële sector.”

ADDDAM organiseert zijn allereerste AM Tech Day samen met partners en klanten bij Durst Kraftwerk in Brixen, Italië.

 

Lees hier ook:

https://www.winmagpro.nl/hoe-oplichters-hun-chantagepogingen-onder-de-radar-houden

https://www.winmagpro.nl/infor-marketplace-groeit-en-telt-nu-meer-dan-150-oplossingen

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie