Adobe Scan wordt meegeleverd met de Galaxy Note9

Adobe introduceert Scan voor Bixby Vision op Samsung Galaxy Note9

Marc Boersma
Met de introductie van Adobe Scan voor Bixby Vision maakt Adobe het mogelijk om de nieuwe Samsung Galaxy Note9 om te toveren tot een draagbare PDF-scanner. De camera op de Galaxy Note9 herkent Bixby Vision automatisch documenten.

Gebruikers kunnen de Adobe Scan app op de Galaxy Note9 inzetten om declaraties in te dienen, visitekaartjes en notities op te slaan, belastingdocumenten in te dienen en op te slaan en nog veel meer.

Met behulp van de camera op de Galaxy Note9, kan Samsungs intelligente assistent Bixby Vision automatisch documenten herkennen en daarbij voorstellen om deze te openen in Adobe Scan. Adobe Scan maakt gebruik van kunstmatige intelligentie in Adobe Sensei om automatisch de randen van een document te detecteren, perspectieven te corrigeren, schaduwen te verwijderen en tekst te verbeteren voor een scherp en eenvoudig te lezen Adobe PDF-document.

Integratie met Samsungs Bixby Vision

Je hoeft Bixby niet te verlaten en ook niet door pagina’s met diverse apps te scrollen om de juiste scantool te vinden. Het is mogelijk om opgeslagen scans binnen de app te openen en te wijzigen. Adobe Scan zet een afbeelding om in PDF, en door gebruik te maken van Adobe Acrobat of Adobe Acrobat Reader heb je direct toegang tot functies als zoeken, versturen voor ondertekening of review met teams. Een eenvoudige fysieke pagina verandert nu eenvoudig in een slim PDF-document.

Dankzij Adobe Scan en Bixby Vision is de Galaxy Note9 krachtig op het gebied van productiviteit. Gebruikers kunnen het volgende verwachten:

  • Scan documenten in een oogwenk: De integratie van Adobe Scan met Samsungs Bixby Vision betekent dat je alleen nog maar je de camera op een papieren document hoeft te richten. Vervolgens nemen Bixby en Adobe Scan de rest voor hun rekening.
  • Laat je scans opvallen: Eenmaal in Adobe Scan kunnen gebruikers genieten van alle krachtige tools die bij de app geleverd worden zoals vastleggen, bijsnijden, clean, roteren, kleur en helderheid aanpassen, pagina’s opnieuw ordenen, verwijderen of toevoegen en vervolgens opslaan en delen.
  • Maak krachtige PDF’s: Met de automatische tekstherkenning (OCR) maakt Adobe Scan van elke vorm van papier– een document, bonnetje, formulier, boekje of notitie – een PDF-bestand. Scan een Engelstalig visitekaartje en Adobe Scan detecteert de kaart automatisch, herkent relevante informatie en voegt deze toe aan de contacten van je toestel.
  • Laat Adobe Document Cloud voor je werken: Adobe Scan-documenten zijn automatisch verbonden met de PDF-diensten in Adobe Document Cloud. Wijzig, beheer, maak en vul formulieren in, onderteken ze door Adobe Acrobat Reader rechtstreeks vanuit Adobe Scan te openen.

Beschikbaarheid

Adobe Scan wordt in eerste instantie meegeleverd met de Galaxy Note9, gevolgd door eerdere apparaten voorzien van Bixby Vision, waaronder de Galaxy S8/S8+, Galaxy Note8 en Galaxy S9/S9+. De beschikbaarheid kan per markt verschillen. Daarnaast is Adobe Scan ook beschikbaar als zelfstandige app in Google Play en Galaxy Apps.

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc