Altaro Office 365 Backup voor MSP's

Redactie WINMAG Pro
Dankzij de nieuwe Altaro Office 365 Backup voor MSP's, die vandaag wordt gelanceerd, kunnen beheerde serviceproviders (MSP's) hun klanten back-up- en herstelservices bieden voor Office 365 Exchange-postvakken door ze automatisch te back-uppen tot de Microsoft Azure-infrastructuur van Altaro.

Altaro breidt aanbod uit

Met dit nieuwste aanbod breidt Altaro zijn B2B-gegevensbeschermingsoplossingen verder uit dan virtuele machine (VM) -back-up waarvoor het al algemeen bekend en geprezen wordt, en meer dan 8.000 partners en MSP's wereldwijd telt. Het is essentieel voor bedrijven om een ​​back-up te maken van gebruikers Office 365-postvakken om geen kritieke gegevens te verliezen in het geval van ongelukken zoals onbedoelde verwijdering van het postvak, of aanvallen zoals kwaadwillende gebruikersacties of malware.

Back-ups

Aangezien Microsoft geen back-up maakt van Office 365-abonneegegevens, biedt het nieuwe aanbod van Altaro MSP's klanten robuuste, betrouwbare back-up- en herstelservices voor postbussen. Altaro Office 365 Backup voor MSP's maakt een back-up van e-mailitems en bijlagen, waarbij back-ups automatisch meerdere keren per dag plaatsvinden naar de veilige Microsoft Azure-back-uplocatie van Altaro. MSP's kunnen de postbussen die ze verwerken per klant beheren en bewaken via een gecentraliseerde, multi-tenant online beheerconsole. De console biedt ook geïntegreerde facturering en rapporten voor alle Altaro-klanten van MSP's voor ultiem gemak.

CEO Altaro

'We zijn zeer verheugd dat we MSP's een ander product kunnen leveren voor hun portfolio met back-upservices', aldus David Vella, CEO van Altaro. 'Via Altaro Office 365 Backup voor MSP's bieden we onze MSP-community de mogelijkheid om meer en vollediger gegevensbeveiligingsservices aan te bieden aan hun klantenbestand, allemaal centraal beheerd via onze handige multi-tenant online console.'

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie