Amcor consolideert bedrijfsapplicaties met hybrid Cloud van Orange Business Services

Redactie WINMAG Pro
Amcor, een toonaangevend wereldwijd verpakkingsbedrijf, heeft zijn bedrijfsapplicaties verder geconsolideerd in een hybrid cloud en zijn enterprise resource planning (ERP)-tools vernieuwd. De hybrid cloud integreert zijn wereldwijde datacenters en netwerkinfrastructuur door gebruik te maken van de oplossingen en expertise van Orange Business Services om zijn algehele bedrijf responsiever te maken.
  • Wereldwijde end-to-end beheerde oplossing voor bedrijfskritische applicaties in de hybrid cloud
  • In evenwicht brengen van workloads voor verbeterde bedrijfsefficiëntie en -flexibiliteit

Als vaste klant heeft Amcor eerder de hybrid cloud-oplossing van Orange Business Services in gebruik genomen, waarbij zowel de beheerde private cloud infrastructuur als de wereldwijde publieke clouddiensten werden geconsolideerd. Voor de publieke clouddiensten, die OS- en middleware beheer plus hosting en exploitatie van de IT-applicaties omvatten, gebruikt Amcor de vertrouwde publieke cloud-oplossing Flexible Engine van Orange Business Services, gecombineerd met de nieuwe gecertificeerde SAP Hana-cloudoplossing.

Orange Business Services heeft deze overeenkomst nu verder uitgebreid door Amcor te voorzien van een volledig beheerde end-to-end hybride cloud-oplossing die het besturingssysteem, de databases, evenals disaster recovery en back-up omvat. Bovendien heeft Orange de bestaande datacenteromgeving geüpgraded en gecombineerd door enkele van Amcor's legacy ERP-workloads te integreren met een SAP Hana-oplossing en relevante workloads.

Volledig beheerde end-to-end hybride cloud-oplossing  

Centraal in de consolidatie staan workloads die in verschillende datacenters zijn gebalanceerd, zodat zowel een hoge beschikbaarheid mogelijk is als het bedrijf effectief kan profiteren van operationele efficiëntie. Workloads zijn gemigreerd naar de private cloud, terwijl SAP-workloads worden beheerd op het SAP HANA-gecertificeerde platform van Orange, genaamd Flexible Engine for SAP, waardoor bedrijfscontinuïteit met volledige flexibiliteit wordt gewaarborgd. Het biedt Amcor ook een gemakkelijk migratietraject naar SAP HANA, de nieuwe "in-memory" database van SAP.

Tegelijkertijd zijn andere bedrijfstoepassingen verhuisd naar Flexible Engine. De gehele hybrid cloud is nu geïntegreerd met het bestaande Orange Business VPN-netwerk van Amcor om het groeiende internetverkeer veilig te beheren en de kosten en prestaties te optimaliseren. 

“Wij zochten een wereldwijde leverancier die onze activiteiten kon vereenvoudigen en tegelijk de beveiliging, prestaties en 24/7-toegankelijkheid van onze bedrijfskritische applicaties en gegevens kon garanderen. Orange Business Services heeft aan onze vraag voldaan en ons in staat gesteld de workloads in de cloud beter te balanceren, en ons een effectieve oplossing te bieden die de flexibiliteit biedt die we nodig hadden," aldus Joel Ranchin, Vice President, Group IT, Amcor.

"We zijn verheugd om deel uit te maken van Amcor's reis op het gebied van cloud ontwikkeling en het bedrijf te voorzien van de consultancy, expertise en volledig beheerde clouddiensten die hen de gemoedsrust geven dat ze hun bedrijfsresultaten en groei actief kunnen ondersteunen", zegt Fabrice de Windt, senior vice president, Europa, Orange Business Services.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie