Anbio introduceert geavanceerde "Point of Care" technologie in Europa

Redactie WINMAG Pro

Anbio Biotechnology breidt uit naar de Europese markt met zijn sterproduct AF-100 C, een baanbrekend compact fluorescerend immunoassay analyseapparaat dat een revolutie teweeg moet brengen op het gebied van point-of-care testen. Met meer dan 70 testen is de AF-100 C bedoeld om zorgverleners in de EU meer mogelijkheden te geven en de patiëntenzorg en prognose te verbeteren.

In een strategische zet om haar aanwezigheid in de Europese Unie te verbreden, kondigt Anbio Biotechnology (Anbio), wereldwijd marktleider op het gebied van in-vitro diagnostiek, met trots de officiële lancering aan van haar diverse reeks "Point of Care" producten binnen de EU. Deze lancering markeert een belangrijke mijlpaal voor Anbio, aangezien het nieuwe wegen opent voor samenwerking met EU-distributeurs en zorgverleners, en benadrukt dat het bedrijf klaar is om de EU-markt te bedienen met geavanceerde diagnostische oplossingen.

Met een geschiedenis van innovatie en uitmuntendheid wordt Anbio niet alleen erkend als leverancier van Covid-testkits, maar ook als een veelzijdige fabrikant en ontwikkelaar van een uitgebreide reeks diagnostische producten. "Onze missie is om een revolutie teweeg te brengen in de diagnostiek door op maat gemaakte en toegankelijke oplossingen aan te bieden, waaronder laboratorium-, wellness-, thuis- en point-of-care-diagnostiek. We zetten ons in voor betaalbaarheid en voortdurende innovatie in de biowetenschappen die de menselijke gezondheid bevorderen", aldus Michael Lau, Chief Executive Officer van Anbio.

Geavanceerde analyser biedt meer dan 70 van de belangrijkste testen

Centraal in Anbio's promotionele activiteiten in de EU staat de AF-100 C analyser, een state-of-the-art, enkelkanaals, draagbare, oplaadbare compacte fluorescente Immunoassay (FIA) analyser. Dit krachtige instrument, samen met meer dan 70 CE-gemarkeerde assays voor het detecteren van verschillende analyten zoals ontstekingsmarkers, diabetes, kankermarkers, hormonen, enzymen en infectieziekten, zal het landschap van de klinische diagnostiek in de EU opnieuw definiëren.

"De Anbio AF-100 C is een game-changer voor klinische diagnostiek en biedt zorgverleners een kosteneffectieve, uitgebreide en betrouwbare oplossing voor snelle point-of-care testen," voegde Lau toe. Ondanks zijn compacte formaat levert de AF-100 C een hoge verwerkingscapaciteit en is hij ideaal voor gebruik in verschillende klinische omgevingen, van privéklinieken tot spoedeisende hulp. De gebruiksvriendelijke interface, gecombineerd met een robuuste batterij die continu testen tot 8 uur ondersteunt, zorgt ervoor dat professionals in de gezondheidszorg efficiënt en effectief verbeterde patiëntenzorg kunnen leveren.

Snelle en nauwkeurige resultaten helpen medische professionals hun gezondheidsresultaten te verbeteren

Anbio's uitgebreide FIA-portfolio, dat in staat is om binnen 3 tot 15 minuten snelle resultaten te leveren, betekent een sprong voorwaarts in diagnostische technologie. Met reagentia die RFID-chiptechnologie bevatten voor nauwkeurigheid en die tot 24 maanden bij omgevingstemperatuur kunnen worden bewaard, is Anbio klaar om te voldoen aan de dringende behoeften van de gezondheidszorg in heel Europa.

Terwijl Anbio Biotechnology zijn stempel drukt op de EU-markt, nodigt het distributeurs en zorgverleners uit om zijn innovatieve diagnostische oplossingen te verkennen. Anbio wil de zorg voor patiënten verbeteren door middel van betaalbare, nauwkeurige en betrouwbare diagnostiek en staat klaar om samen te werken met professionals in de gezondheidszorg in de hele EU.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie