Anker Innovations onthult stijlvolle, krachtige producten uit haar portfolio van merken

Redactie WINMAG Pro

Anker Innovations, een wereldleider op het gebied van consumententechnologie, heeft als aftrap van de IFA 2023-beurs een nieuwe reeks producten uit haar brede merkenportfolio aangekondigd, waaronder Anker Charging, Anker SOLIX, soundcore en eufy Security.

V.l.n.r.: Anker Nano 30W-oplader, Anker Nano Powerbank (22,5W), Anker Nano Powerbank (30W)

Perfecte oplaadlijn met geïntegreerde USB-C-poorten: Anker Nano-serie

De nieuwe, kleurrijke Anker Nano-serie is het ideale accessoire voor jouw smartphone: de compacte Anker Nano 30W-oplader laadt betrouwbaar op met 30W via de USB-C-poort en is dankzij GaN-technologie efficiënter en compacter dan andere opladers. De nieuwste Nano-oplader van Anker is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €24,99 op de Anker-website en Amazon. Met de Nano-serie introduceert Anker nieuwe powerbanks met een geïntegreerde USB-C-kabel en connector, waarmee gebruikers onderweg kunnen opladen zonder aparte kabel. Alle nieuwe Nano-producten zijn grotendeels gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled plastic.

De Anker Nano Powerbank (22,5W, ingebouwde USB-C-connector) is een powerbank ter grootte van een lippenstift, ontworpen met een opvouwbare, ingebouwde USB-C-poort die gemakkelijk op diverse smartphones kan worden aangesloten. Het ultracompacte ontwerp van dit apparaat maakt het makkelijk draagbaar  en biedt een uitgangsvermogen van 22,5W met dubbele USB-C Power Delivery, snel opladen en een capaciteit van 5.000 mAh. De Nano Powerbank is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €29,99 op zowel Amazon als Anker.com.

De Anker Nano Powerbank (30W, ingebouwde USB-C-kabel) is uitgerust met een ingebouwde USB-C-kabel voor het opladen van smartphones en slimme apparaten, met een uitgang van 30W voor het opladen van apparaten en een ingang van 30 W om zichzelf op te laden en bevat een batterij van 10.000 mAh. Gebruikers kunnen het vermogensniveau in de gaten houden met het slimme display en de gebruiksvriendelijke interface, terwijl de slimme temperatuurbewaking oververhitting tijdens het oplaadproces voorkomt. Nu verkrijgbaar voor €49,99 op Amazon en Anker.com.

 

Anker brengt QI 2.0-technologie naar de nieuwe MagGo draadloze generatie

Vandaag kondigt Anker ook de komst van de volgende generatie van zijn MagGo draadloze magnetische oplaadserie aan. De nieuwe MagGo-serie, die in de winter van 2023 wordt geïntroduceerd, is de eerste serie die producten op de markt brengt die volledig voldoen aan de nieuwste officiële Qi2-certificering van het Wireless Power Consortium (WPC), die onlangs in 2023 is geïntroduceerd. Anker biedt hiermee de meest geavanceerde oplaadervaring met de snelheid en efficiëntie van Apple's 15W MagSafe-technologie en is compatibel met alle Apple MagSafe iPhone-producten.

De nieuwe reeks van zeven producten, die verschillende opladers, powerbanks, draadloze magnetische pads en een 8-in-1 magnetische stekkerdoos omvat, biedt opmerkelijk ultrasnel opladen van 15W, waardoor de oplaadtijd wordt gehalveerd in vergelijking met zijn voorganger. Gebruikers kunnen snel opladen én hun apparaten beschermen tijdens het opladen dankzij Anker’s exclusieve MultiProtect- en ActiveShield-technologieën. Thuis of op reis, van kantoor tot entertainment, de veelzijdige Anker MagGo-serie biedt naadloos en snel opladen. Prijzen en beschikbaarheid worden later dit jaar bekendgemaakt.

V.l.n.r.: Anker SOLIX C1000, Anker SOLIX F3800

De krachtigste en meest efficiënte power stations van Anker SOLIX

Vandaag onthult Anker SOLIX twee nieuwe draagbare power stations op IFA: de Anker SOLIX C1000 is 15% kleiner dan vergelijkbare power stations, en de ultracompacte structuur en het stapelbare ontwerp zorgen voor een efficiënte warmteafvoer voor zowel buitenactiviteiten als professioneel gebruik. Hij kan maximaal 1056 Wh aan stroom bevatten, wat kan worden verdubbeld tot 2112 Wh door de toevoeging van de B1000-uitbreidingsbatterij. Hij kan tot 99% van de apparaten van stroom voorzien, dankzij het AC-vermogen van 2400W via SurgePad.

Met HyperFlash-technologie kan de C1000 in slechts 58 minuten volledig worden opgeladen wanneer hij is aangesloten op een stopcontact van 1300W. In combinatie met zonnepanelen die tot 600W produceren, kan de power station in slechts 1,8 uur volledig worden opgeladen. De Anker SOLIX C1000 zal vanaf 9 oktober beschikbaar zijn op Anker.com en Amazon voor €1.199. De uitbreidingsbatterij is vanaf november verkrijgbaar voor €799 bij retailers.

De Anker SOLIX F3800 beschikt over een enorme interne batterij van 3,84 kWh om gebruikers gerust te stellen als de stroom uitvalt. Dankzij de uitbreidbare vormfactor kunnen gebruikers hun behoeften op het gebied van energieopslag aanpassen tot maximaal 26,88 kWh door tot zes extra batterijen toe te voegen, waardoor ze thuis tot een week back-up stroom kunnen leveren. De F3800 is de krachtigste en meest efficiënte power station uit de Flex-serie van Anker tot nu toe. De F3800 biedt een uitgangsvermogen van 6000W wisselstroom en een dubbele uitgangsspanning van 120V/240V, waardoor hij verschillende apparaten met een hoog energieverbruik tegelijkertijd van stroom kan voorzien.

De 240V-uitgang kan worden aangesloten op een optionele (vooraf geïnstalleerde) overdrachtsschakelaar voor een naadloze overdracht van het elektriciteitsnet naar back-upbatterijen, om te zorgen dat de gebruiker thuis toch over stroom beschikt tijdens eventuele stroomuitval. Voor ultieme flexibiliteit kan de F3800 gemakkelijk worden vervoerd dankzij het ‘kofferontwerp’ met handvat en grote wielen. Het opladen van de F3800 is even efficiënt als krachtig: hij kan in slechts 1,8 uur via een stopcontact tot meer dan 80 procent worden opgeladen, of in slechts 1,5 uur bij gebruik van de 2400W zonne-energie-input in direct zonlicht. Prijzen en beschikbaarheid worden later dit jaar bekendgemaakt.

soundcore Space One levert premium geluid en noise-cancelling 

De soundcore Space One levert de nieuwste over-ear headphone-ervaring van soundcore. Met een geüpgraded ruisonderdrukkingssysteem dat zich richt op frequenties die stemmen van buitenaf helpen verminderen, biedt Space One gebruikers een verbeterde ervaring bij het luisteren naar muziek of telefoneren. Gecombineerd met een lange speelduur, indrukwekkende audioprestaties met LDAC-decodering en een comfortabel zwevend ontwerp, is Space One perfect voor dagelijks gebruik. De Space One is nu verkrijgbaar in drie kleuren: Jet Black, Latte Cream en Sky Blue voor €99,99 op Amazon en soundcore.com, evenals bij geselecteerde retailpartners over de hele wereld. 

eufy Security introduceert eerste beveiligingscamera met cross-camera tracking

eufy Security introduceert de eufyCam E330 (professional) beveiligingscamera, ontworpen met het eerste cross-camera trackingsysteem in de branche. Deze gepatenteerde technologie voegt video's van dezelfde gebeurtenis en persoon automatisch samen, in volgorde van optreden, van de diverse eufyCam E330-camera's die op verschillende locaties in het woon- of bedrijfsterrein van de gebruiker zijn gemonteerd. Deze best-in-class innovatie creëert een naadloze video met gebeurtenissen in chronologische volgorde om beweging en activiteit uitgebreid te monitoren en blinde vlekken drastisch te verminderen. De eufyCam E330 zal medio september beschikbaar zijn op Amazon en eufy.com als een bundel met 4 camera's (€699,99) met één HomeBase 3-hub, een bundel met 2 camera's met een Homebase 3-hub (€399,99), of als een enkele extra camera (€129,99).

 

AnkerWork C310 webcam verlicht elke videoconferentie met Crisp 4K video 

De nieuwe AnkerWork C310 webcam is ontworpen met de eerste 1080P-camera met 60 frames per seconde en High Dynamic Range in de branche. Deze webcam van een hoger niveau past zich automatisch aan verschillende omgevingen en lichtomstandigheden aan, waardoor heldere beelden en levendige kleuren worden gegarandeerd. De C310 zorgt ervoor dat uw spraakbewegingen en geluid voortdurend gesynchroniseerd blijven, voor een naadloze livestream-ervaring. De camera met 4K-resolutie toont elk detail en elke kleur met levensechte nauwkeurigheid. De camera kan zich aanpassen aan elk scenario dankzij verstelbare hoeken die een gezichtsveld van 65 tot 95 graden ondersteunen. De C310-webcam zal vanaf 18 september verkrijgbaar zijn voor €99,99 op Amazon en ankerwork.com.

Een sneak preview van de Mach R1 ‘Always Clean’ robotstofzuiger

eufy's premium schoonmaakmerk, MACH, deelt een eerste blik op de R1 Always Clean RoboVac. De R1 biedt een volledig hands-off schoonmaakervaring met het meest geïntegreerde en volledig uitgeruste basisstation in de branche, evenals ongeëvenaarde realtime, zelfreinigende roltechnologie. De R1 heeft een slank, lichtgewicht en futuristisch ontwerp, vergelijkbaar met het eerste product van MACH, de V1 Ultra draadloze steelstofzuiger met stoom- en dweilmogelijkheden. Andere indrukwekkende kenmerken zijn onder meer:​​de allereerste realtime, zelfreinigende roller, Eco-Clean Ozone-desinfectie plus Tesla Valve Mixing™-technologie en het 3D MatrixEye™ Sensing System. Meer details zullen de komende maanden worden gedeeld.

Inruilprogramma tijdens IFA 2023

Als speciaal bedankje aan de meest trouwe consumenten biedt Anker Innovations tijdens IFA een inruilprogramma aan voor kapotte opladers en kabels. Op de stand van Anker Innovations (H3.2-201) worden ze kosteloos vervangen door een nieuwe Anker-oplader of oplaadkabel, zolang de voorraad strekt.

 

Lees hier ook:

De Meta Quest 3 VR-bril: Een Vooruitblik op de Toekomst van Virtual Reality

Nieuwe mogelijkheden met de twee nieuwste 1-chip DLP™-laserprojectoren

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie