ANNAbel: flexibiliteit en eenvoud

Jordi Smit
De verdwijning van ISDN promoveert VoIP naar de nieuwe norm. Dat is geen slecht nieuws: bellen via internet biedt bijna uitsluitend voordelen, waaronder verlaagde belkosten, wanneer vergeleken met traditionele lijncommunicatie. Nu de overstap naar nieuwe diensten onvermijdelijk is, wordt het noodzaak om een blik te werpen op het nieuwe aanbod. Om te achterhalen of de communicatieoplossing van ANNAbel uitblinkt, bekeken wij de mogelijkheden.

Wie bij ANNAbel een abonnement wil afsluiten, merkt direct de flexibiliteit, eenvoud en transparantie van de organisatie. Zo kun je op de website direct je kosten voor een mogelijk abonnement berekenen. Daarnaast kan je contact opnemen met een medewerker van ANNAbel, die je hierin verder ondersteunt. En ben je niet tevreden? Dan kun je dagelijks opzeggen.

Als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten, laat ANNAbel je eenvoudig gebruikmaken van de telefonie met slimme belfaciliteiten. Wanneer je kiest voor één van de VoIP zakelijk pakketten van ANNAbel, krijg je een telefoonnummer,VoIP-account, een aantal veelgebruikte gratis functionaliteiten. Je beheert alle zaken rondom ANNAbel-telefonie gemakkelijk in je persoonlijke online dashboard of in de gratis ANNAbel app. Dit biedt de gebruiker in één oogopslag een geheel overzicht voor zich.

Meer dan standaard

Geïnteresseerd in meer dan de standaard, gratis functionaliteit? ANNAbel maakt samen met jou een pakket op maat, waarin je wensen tot vervulling komen. Het bedrijf biedt namelijk een groot aantal betaalde opties en pakketten. Zo ontvang je bij het ‘ANNAbel uitgebreid’-pakket de mogelijkheid tot een keuzemenu. Deze functie biedt je de mogelijkheid om te kiezen met welke afdeling of persoon je doorverbonden wilt worden. Ideaal en essentieel voor een juiste communicatie binnen je onderneming.

Wil je dat je bedrijf beschikt over de meest geavanceerde belmogelijkheden, dan is het pakket 'ANNAbel compleet' een optie. Een van de geleverde mogelijkheden daarbij is de wachtrij. Niets is vervelender dan een ingesprektoon krijgen als je iemand wilt spreken. De functie ‘Meeluisteren’ maakt, zoals het begrip doet vermoeden, meeluisteren mogelijk, ongeacht de locatie waar je je bevindt. Ook aan de veiligheid daarbij heeft ANNAbel gedacht. Meeluisteren is slechts mogelijk met behulp van een zelf te kiezen wachtwoord.

Aanvullende opties

Buiten de bredere pakketten om geeft ANNAbel de mogelijkheid tot aanvullende opties. Wordt er in je branche bijvoorbeeld nog veel gebruikgemaakt van fax? Dan is de optie ‘Fax naar mail en mail naar fax’ erg interessant. Inkomende faxen worden automatisch omgezet in e-mail. Zo weet je zeker dat je nooit meer een fax mist. Met het netnummer/postcoderoute kun je op basis van het netnummer of de postcode van de beller bepalen waarheen het telefoontje gerouteerd dient te worden.

Conclusie

Of het nu gaat om de vaste of aanvullende pakketten: alles bij ANNAbel is gericht op eenvoud en gemak. ANNAbel is zeer voordelig en het opstellen van een belplan is binnen een handomdraai geregeld. Daarnaast is ANNAbel een organisatie met flexibiliteit en eenvoud. Geïnteresseerd? Bereken op de website van ANNAbel eenvoudig wat telefonie in jouw geval kost.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi