Anywhere365® benoemt Will Blench tot nieuwe CEO.

Redactie WINMAG Pro

Blench was voorheen Vice President EMEA van Microsoft Enterprise.

Anywhere365, wereldwijd marktleider in Enterprise Dialogue Management-software en pionier in klantenservicetechnologie, kondigt met trots Will Blench aan als nieuwe CEO. Hij is de opvolger van Enrico Karsten, die zich de afgelopen drie succesvolle jaren als CEO heeft ingezet en nu aftreedt. Blench is sinds april 2020 lid van de raad van bestuur van Anywhere365, en vervulde sinds 2018 de rol van Vice President voor de Enterprise-divisie van Microsoft in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Met leidinggevende ervaring bij wereldwijde softwarebedrijven zoals Unit4, VMWare en Openwave Systems, brengt Blench een bewezen staat van dienst met zich mee in operational excellence en het opschalen van Enterprise Software-bedrijven.

Focus op groei en innovatie
Blench zal Anywhere365 leiden naar de volgende fase van groei en innovatie, met inbegrip van de uitbreiding van het AI-aanbod en technologie, zoals onlangs geïllustreerd door de overname van Deepdesk en diens Intelligent AI Assistant-technologie, in samenwerking met investeerder Bregal Milestone.

Gijs Geurts, Founder en Non-Executive Director bij Anywhere365, zegt: "We zijn Enrico dankbaar voor zijn toewijding en prestaties in de afgelopen drie jaar, en zijn verheugd om Will te verwelkomen als fulltime CEO bij Anywhere365. Met zijn uitgebreide ervaring en visionaire benadering van leiderschap, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van onze business en de markt, zal hij Anywhere365 naar een hoger niveau brengen en onze positie als wereldleider in Enterprise Dialogue Management versterken."

"Bij Anywhere365 zien we een toekomst voor ons waarin elke klant zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt. Anywhere365 is de betrouwbare partner in het leveren van uitzonderlijke klantervaringen: met verbeterde klantbetrokkenheid, efficiënte samenwerking tussen medewerkers, AI-gedreven inzichten en een volledige omnichannel service-ervaring. Daarbij benutten we de kracht van Microsoft Teams en het Microsoft-ecosysteem, maar ook van de sterke integraties met andere technologieleveranciers, zoals ServiceNow of Salesforce. Na bijna vier jaar deel te hebben uitgemaakt van de raad van bestuur, ben ik verheugd om in deze nieuwe rol onderdeel te zijn van het volgende hoofdstuk van Anywhere365's reis, aangezien we samen met Bregal Milestone en Gijs Geurts de lat hoog blijven leggen op het gebied van innovatie", aldus Will Blench, CEO van Anywhere365.

Blench heeft op 4 maart 2024 de rol van CEO officieel op zich genomen. Karsten werkt de komende periode nauw met Blench samen om de verantwoordelijkheden goed over te dragen.

Een versterkte focus op AI
Naast deze verandering in het management heeft Anywhere365 recent ook diverse strategische stappen gezet. Dankzij de overname van Deepdesk in februari, een toonaangevende leverancier van AI Assistant-technologie, heeft Anywhere365 zijn AI-aanbod aanzienlijk uitgebreid en daarmee het Dialogue Management-aanbod verbeterd. Dit onderstreept het streven van Anywhere365 om verder in te zetten op AI, wat ten goede zal komen aan het portfolio van meer dan tweeduizend blue-chipklanten en partners, waaronder Rabobank, Mazda, NHS, Emirates, KPMG, Deloitte, Credit Suisse, Aldi en Vodafone.

Anywhere365 werd onlangs ook door ISG erkend als CCaaS Product Challenger voor het Microsoft Ecosysteem en is het eerste gecertificeerde Microsoft Teams Contact Center ter wereld, dat alle spraakfunctionaliteiten van Teams benut. Daarnaast is Anywhere365 Microsoft Partner van het jaar 2023 voor Nederland.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie