Apple financial services: combineer en profiteer met leasing

Jordi Smit
Ondernemers kunnen op het gebied van hardwareaankopen nog een hoop slagen maken. Denk alleen al aan gebruik van devices. Kopen is uit, leasen is booming. Pro Warehouse, dé zakelijke reseller van Apple-producten, is koploper. Hoewel Apple-hardware misschien een hoger prijskaartje heeft dan menig alternatief, is dit vaak binnen een aantal jaren terug te verdienen. Sterker nog, met een deal bij Pro Warehouse houd je geld over. Dit is hoe.

Apple is het enige merk binnen het IT-landschap met zulke hoge restwaardes. Uniek. Via Apple Financial Services stelt Pro Warehouse ondernemers in staat om de beste deal te sluiten.

Contractuele garantie

'Pro Warehouse garandeert na een contractuele looptijd van 24, 36 of 48 maanden een bepaald bedrag aan de leasemaatschappij’, vertelt Hans van der Linden, brandmanager Apple bij Pro Warehouse 'Dit bedrag wordt op voorhand van het te investeren bedrag in mindering gebracht. Deze werkwijze is uniek, want er is geen ander merk in de IT-wereld dat kan zeggen dat een product na een aantal jaar nog 30 procent van de oorspronkelijke waarde heeft.’

Dat geeft een groot voordeel voor de ondernemer. ‘Simpel gezegd: looptijd min restwaarde is een lagere investeringswaarde.’ Rowan Pijn, Sales & Marketing Manager bij Pro Warehouse, ziet duidelijk een opkomende trend voor leasing. ‘Stel dat een klant bij ons voor € 20.000,- aan hardware leaset. Deze klant hoeft dan niet het gehele bedrag te financieren, maar bijvoorbeeld € 15.000,-.

Hij financiert daarmee minder dan wanneer hij het zou kopen, wat een hoop geld bespaart voor het bedrijf. Een bedrag dat de organisatie weer in andere relevante zaken kan investeren.’

Onder de loep

Volgens Hans is belangrijk om de total cost of ownership van je hardware inzichtelijk te krijgen. ‘Dan gaat het niet over de kosten van de hardware, maar over de kosten over de looptijd waarin de hardware in gebruik is.’ Het totaalplaatje leidt tot verrassende conclusies. Want geld besparen, dat kan elke organisatie en het is belangrijk om je medewerkers van de gewenste tools te voorzien, zodat ze zich optimaal kunnen ontplooien. Een medewerker de juiste technologie geven, zorgt hiervoor.

Geïnteresseerd in de dienst van Pro Warehouse? Profiteer nu tijdelijk van 0 procent rente met een flexibel contract van Apple Financial Services.

Macs

  • Na drie jaartermijnen de mogelijkheid om het product te retourneren of over te nemen
  • Geldig vanaf 50 stuks
  • Geldig tot en met 28 september 2019

iPads

  • Na twee jaartermijnen de mogelijkheid om het product te retourneren of over te nemen
  • Geldig vanaf 50 stuks
  • Geldig tot en met 28 september 2019
afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi