Apple introduceert Smart Battery Cases

Jordi Smit
Apple lanceert een nieuw product: de Smart Battery Cases. De speciale hoesjes zijn bestemd voor de iPhone XS, XS Max en XR en hebben een verdikking aan de achterkant, waarin de gebruiker een extra accu kan plaatsen.

Accuduur Smart Battery Cases

Apple geeft aan dat gebruikers die ervoor kiezen hun iPhone XS en het hoesje tegelijkertijd op te laden, zeker 33 uur kunnen bellen, 21 uur kunnen internetten en 25 uur een video kunnen afspelen. Wanneer een iPhone in de hoes zit, laat het op het toegangsscherm en in het Berichtencentrum de accustatus zien.

Materiaal Smart Battery Cases

Bij de Smart Battery Cases is gebruikgemaakt van silliconen aan de buitenkant en microvezel aan de binnenkant. De hoesjes zijn compatibel met gecertificeerde Qi-opladers; hierdoor is zowel de iPhone als de hoes draadloos oplaadbaar. Het product is te koop voor € 149,-.

LEES OOK: 'Ontgrendelen smartphone met vingerafdruk niet afdwingbaar bij huiszoeking'

Eerdere toepassing 'bobbel'

De bobbel in het hoesje is niet voor het eerst toegepast. Apple deed dit namelijk eerder in 2015 voor de iPhone 6. Echter, we kunnen zien dat het idee is verbeterd. De bobbel is bij de nieuwe modellen namelijk wat subtieler dan de meer opvallende bobbel van deze hoesjes voor de iPhone 6.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi