Arrow Electronics breidt ArrowSphere-cloudplatform uit met Fortinet Adaptive Cloud Security

Redactie WINMAG Pro
Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt de introductie van Fortinet's Adaptive Cloud Security-oplossingen aan. Arrow's aanbod van cloudbeveiligingsoplossingen op het selfservice ArrowSphere-cloudplatform wordt hierdoor uitgebreid. De pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet - die speciaal zijn ontworpen voor managed security serviceproviders (MSSP's) - zullen overal in EMEA beschikbaar zijn op ArrowSphere.

Fortinet MSSP-partners kunnen risico's verminderen en de impact van cyberaanvallen minimaliseren door beheerde beveiligings- en monitoringdiensten aan te bieden. Bovendien kunnen bedrijfsgegevens, infrastructuur en gebruikers beschermd worden ongeacht wie, waar, wanneer en hoe IT-middelen worden benaderd. 

De pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet bieden MSSP's de flexibiliteit om hun klanten diensten te verlenen zonder financiële risico's te lopen door alleen te betalen voor de cloudbeveiligingsoplossingen die ze verbruiken. Alexis Brabant, vice president van EMEA sales voor Arrow's enterprise computing solutions business, zegt: “ArrowSphere is ontworpen om de verbinding tussen cloud service providers, channel partners en eindgebruikers te vereenvoudigen en klanten een uitgebreid aanbod te bieden om de clouddiensten van hun klanten volledig te begeleiden en beheren.”

“De mogelijkheid om een brug te slaan tussen beveiligings- en netwerkactiviteiten op hetzelfde platform is een enorm voordeel voor MSSP’s. Hierdoor kan een oplossing van één provider worden aangeboden en tegelijkertijd worden de gemiddelde inkomsten per gebruiker verhoogd”, aldus Anne Bourgeois, vice president channel voor EMEA, bij Fortinet. "We kijken er erg naar uit om ons security service-aanbod te leveren op Arrow's self-service ArrowSphere-platform om MSSP's winstgevende bedrijfsmodellen te laten opbouwen. Daarnaast helpen we hen om zich aan te passen aan de steeds veranderende marktdynamiek en ondersteunen we hen met groeimogelijkheden."

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie