ASUS brengt ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm uit in Nederland

Redactie WINMAG Pro
ASUS heeft de vernieuwde versie van zijn ZenBook Duo 14 (UX482) uitgebracht in Nederland. Het model kent vele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een splinternieuw kantelsysteem voor de ScreenPad Plus voor onder andere verbeterde koeling, nieuwe software en een nieuwste generatie processor om de zwaarste taken uit te kunnen voeren.

Belangrijkste kenmerken: 

  • De ZenBook Duo 14 (UX482) heeft een betere processor: De ZenBook Duo is versterkt met een 11e generatie Intel Core-processor, is Intel Evo-geverifieerd en maakt nu gebruik van een kantelende 12.6 inch ScreenPad Plus.
  • Kantelende ScreenPad Plus biedt vele voordelen: Het bekende secundaire touch-beeldscherm op het Duo-model beschikt nu over een automatisch kantelmechanisme voor verbeterde leesbaarheid, koeling en naadloze samenwerking met het primaire beeldscherm. Inclusief een splinternieuwe Control Panel-tool om productiviteit in creatieve apps te bevorderen.
  • Control Panel tool maakt werken makkelijker en efficiënter: Dankzij deze nieuwe tool kunnen gebruikers productiever te werk gaan met hun favoriete creatieve apps, waaronder Adobe Photoshop en Premiere.   

De ZenBook Duo 14 (UX482) is krachtiger van binnen

De ZenBook Duo is nu voorzien van een 11e generatie Intel Core-processor: een Intel Core i7-1165G7 Processor 2.8 GHz (12M, tot 4.7GH) en door de combinatie met Intel Iris Xe graphics levert de ZenBook Duo gegarandeerd waanzinnige prestaties en ook is hij Intel-Evo geferifieerd. Er is een model verkrijgbaar dat over 16GB LPDDR4X werkgeheugen beschikt, en voor de extra veeleisende gebruiker is er tevens een variant met maar liefst 32GB LPDDR4X werkgeheugen op de markt. ASUS heeft goed geluisterd naar de wensen van creatieve professionals en zo is er een speciale prestatiemodus ingebouwd om het maximale uit de hardware en de software te halen. 

Boost productiviteit in je favoriete creatieve apps 

Over software gesproken: De bijbehorende ScreenXpert 2 software is niet alleen gestroomlijnd en voegt ingebouwde apps toe om productiviteit te boosten, maar komt ook met de nieuwe Control Panel-tool. Dit is een volledig aanpasbare app die uitstekend samenwerkt met Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere en After Effects om de gebruiker nog meer controle te geven over zijn favoriete werkwijzen. In de toekomst worden er meer compatibele apps toegevoegd. 

De vernieuwde ScreenPad Plus biedt vele voordelen

De ZenBook Duo 14 (UX482) beschikt nu bovendien over een automatisch kantelmechanisme voor de ScreenPad Plus, het secundaire beeldscherm dat zich boven het toetsenbord bevindt en onder het primaire beeldscherm. Doordat deze meebeweegt met het openen van de laptop ontstaat er extra ruimte voor airflow om verbeterde koeling te garanderen. Ook bevordert deze kanteling de leesbaarheid van het scherm en is er een vrijwel naadloze overgang met het primaire beeldscherm te zien. Tot slot kenmerkt deze ScreenPad Plus zich door maar liefst 4096 drukniveaus om optimaal samen te werken met een stylus. 

Prijs en beschikbaarheid

De ZenBook Duo 14 (UX482) is nu verkrijgbaar in Nederland vanaf € 1.799. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie