ASUS ZenBook Pro 14 (UX480) is vanaf nu beschikbaar in Nederland

Ruben den Boer
De ASUS ZenBook Pro 14 (UX480) is vanaf nu verkrijgbaar is een Nederland. Deze is sneller en geavanceerder dan de eerste ZenBooks is uitgerust met het nieuwe ScreenPad™ - een ASUS-innovatie die veranderd hoe gebruikers werken en met hun laptop communiceren.

Specs Zenbook Pro 14

De ZenBook Pro 14 levert goede prestaties in een slank, lichtgewicht en elegant pakket. Dankzij de nieuwste 8e generatie Intel Core i7-8565U-processor met geïntegreerde Gigabit Wi-Fi en NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q discrete grafische kaart, is de ZenBook Pro 14 ook geschikt voor veeleisende taken. Het volledig aluminium ontwerp is voorzien van het exclusieve ErgoLift-scharnier en de compacte afmetingen worden mogelijk gemaakt door het 14-inch NanoEdge FHD-scherm, met ultradunne randen die een uitgebreide, afleidingsvrije kijkervaring bieden met uitstekende beelden.

Connectiviteit

Een uitgebreide set krachtige I/O-poorten geeft de ZenBook Pro 14 goede connectiviteit voor veelzijdige flexibiliteit, zowel op kantoor als onderweg. Bovendien is er Bluetooth 5.0 en geïntegreerde gigabit-klasse wifi om het equivalent van bekabelde netwerksnelheden te bieden - zonder de kabels!

Nieuwe features en functies ScreenPad

De nieuwe apps - Adobe Sign, Handwriting en SpeechTyper - voegen nieuwe functionaliteiten en kenmerken toe aan ScreenPad. De bijgewerkte ASUS Sync-app maakt het gemakkelijker om een smartphone te integreren met ZenBook Pro, terwijl de verbeterde Extender-modus ScreenPad verandert in een secundair Windows-scherm voor productiviteit op twee schermen.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben