Avi Networks haalt een crazy miljoen TPS in Microsoft Azure

Avi Networks sneller in Microsoft Azure

Jeroen van Onselen
Avi Networks stelt zijn gebruikers per vandaag in staat om op nieuwe manieren applicaties te migreren naar Azure DNS Private Zones.

Deze diensten van grootzakelijke kwaliteit omvatten onder meer domain name services (DNS) en global server load balancing (GSLB) en zijn geïntegreerd met Microsoft Azure Private DNS Zones.

Applicaties in Microsoft Azure

Dit maakt het eenvoudiger voor bedrijven om bedrijfsapplicaties in Microsoft Azure onder te brengen en de flexibiliteit en het prestatievermogen van de publieke cloud te combineren met de grip en beveiliging van een privaat datacenter.

Microsoft Azure staat extreme Load balancing toe

Daarnaast heeft Avi een mijlpaal bereikt: met zijn Avi Vantage Platform biedt Avi load balancing voor meer dan een miljoen transacties per seconde in Microsoft Azure. Deze brancheprimeur geeft blijk van het vermogen van Avi om te voldoen aan de eisen van de meest bronintensieve bedrijfsomgevingen.

Het bedrijf maakt gebruik van centraal beheerde software load balancers. Gecombineerd met slimme firewalls heeft Avi vuurwerk in de handen en kan het automatisch de infrastructuur aanpassen, afhankelijk van hoe druk het het is in het applicatieverkeer.
 
Avi Networks richt zich vooral op bedrijven die behoefte hebben aan consistente en krachtig presterende applicatiediensten voor de overstap naar Microsoft Azure.

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen