Award - Synology DS1621xs+

Redactie WINMAG Pro
Voor zowel consumenten, als éénpitters en MKB tot middel-grote bedrijven biedt Synology diverse storage-oplossingen met bijbehorende moderne functionaliteiten. De DiskStation 1621xs+ is de nieuwste telg in hun reeks van schaalbare NAS-oplossingen.

De DS1621xs+ kent 6 bays en is hiermee dus al ruim voorzien aan de nodige opslag. Verder is de NAS voorzien van een server class 4-core processor en tot aan 32 GB DDR4 ECC aan RAM. Stevige workloads zijn hiermee geen probleem.

We kunnen niet over de hardware van Synology praten zonder hierbij de software te noemen. De Synology Collaboration Suite biedt je als organisatie alles wat je nodig hebt om productief te kunnen zijn waarbij je als organisatie de beschikking hebt over een privé-cloud met de nodige security. Denk aan een Office-oplossing met wordprocessor, spreadsheets, presentatiemogelijkheden en een eigen mailcloud. Ook heb je chatfunctionaliteiten waardoor communiceren middels de NAS geen probleem is. De Collaboration Suite werkt naadloos in tandem met de NAS, waardoor al je werk veilig opgeslagen wordt en naar keuze gebackupt wordt.

De hoge availability van Synology worden sinds jaar en dag geprezen, en deze NAS past prima in dat rijtje. De security- en back-up-opties zijn legio en naar wens in te stellen. Zo blijf je als organisatie je uptime behouden terwijl je medewerkers prettig door kunnen werken.

De NAS kan worden gebruikt voor back-up van pc's, VM's en servers met de licentievrije oplossing Active Backup for Business, maar ook voor bewaking met Surveillance Station en vele andere toepassingen en oplossingen die beschikbaar zijn op de NAS via het besturingssysteem: DSM 7.0

In het kort

+ Extreem schaalbaar

+ Zeer gebruiksvriendelijke Office-applicaties

+ Flexibele back-up-opties

Info synology.com/nl-nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie