BenQ GV30: De nieuwe draagbare LED projector voor een echt bioscoopgevoel

Redactie WINMAG Pro
De GV30 met Google-gecertificeerd Android TV™ maakt draadloos streamen voor mobiel entertainment mogelijk overal

BenQ, wereldwijd marktleider in DLP® projectoren, presenteert de BenQ GV30, 's werelds eerste miniprojector met 2.1-kanaals Bluetooth audio. Het in de behuizing geïntegreerde treVolo geluidssysteem levert extra bas en indrukwekkende geluidseffecten voor een echt bioscoopgevoel. Bovendien scoort de slimme kleine projector met de modi Cinema en Day-Time, die donkere beeldzones aanpassen en zo zelfs bij helder licht voor een uitstekende beeldkwaliteit zorgen. Hij is gemakkelijk te vervoeren en in een mum van tijd klaar voor gebruik op allerlei locaties, dus er zijn geen grenzen aan de creativiteit. De BenQ GV30 draagbare LED-beamer zal vanaf september in de winkels liggen voor een adviesprijs van 599 euro inclusief BTW.

Beste entertainment to go

Of het nu binnen of buiten is, of zelfs op ongewone locaties, creatieve mensen en avontuurlijke gezinnen kunnen zich verheugen op prachtige bioscoopervaringen met authentieke kleuren, levendig contrast en rijke geluidseffecten met de GV30 miniprojector. Met Google-gecertificeerde Android TV™-streaming en krachtige Bluetooth-meerkanaalsaudio biedt de slimme GV30 veel flexibiliteit om te genieten van favoriete content, entertainment en muziek. Gebruikers hebben direct toegang tot Google Play en live streaming apps, films, shows, sport en games, maar ook tot sociale media en wireless casting vanaf iOS- of Android-apparaten en laptops om alle content in groot formaat weer te geven met de Android TV-functionaliteit van de nieuwe pocket beamer. 

De 720p (HD) GV30 projector met 30.0000 uur LED-lichtbron heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels en projecteert met een helderheid van 300 ANSI lumen in een beeldformaat tussen 30 en 100 inch. De projectiehoek van de fraai vormgegeven GV30 met autofocus en verticale keystone-correctie kan traploos tot 135° worden aangepast door de elegante behuizing op de magnetische voet te draaien, waardoor nieuwe toepassingsmogelijkheden ontstaan, bijvoorbeeld om vanuit ongewone kijkhoeken van inhoud te genieten.

Extra bas voor een geweldige geluidservaring

De BenQ GV30 LED projector biedt een grote plus op het gebied van geluid, met een 2.1-kanaals audiosysteem met twee 4-watt mid-range tweeters en een krachtige 8-watt woofer voor kristalheldere details en een rijke bas die kijkers een echt bioscoopgevoel geeft bij het bekijken van films en video's. Getuned door het treVolo audioteam bij BenQ, gebruiken de systemen akoestische en psychoakoestische wetenschap om cinematografische geluidskarakteristieken in balans te brengen en diepte, helderheid, definitie, aanwezigheid en stereoveldimaging te verbeteren. Hierdoor kan de kijker het zachte kabbelen van water, vallende bladeren en dreunende explosies horen, alsof hij er zelf bij is. Met zijn veelzijdige modi voor films, games, sport en muziek doet de mobiele buitenprojector ook dienst als draagbare Bluetooth-luidspreker op batterijen voor rijke soundtracks. Voor gemakkelijk en veilig transport heeft BenQ een praktische lederen riem aan de behuizing van de GV30 bevestigd en een bijpassende transporttas meegeleverd.

De universele connectiviteit met zowel draadloze interfaces als bedrade HDMI- en USB-C-ingangen maakt het mogelijk een breed scala aan invoerbronnen aan te sluiten, zoals slimme apparaten, laptops, gameconsoles, Blu-ray-spelers en USB-media. De draagbare projector voldoet aan de hoogste normen van beeldkwaliteit dankzij BenQ's exclusieve CinematicColor™ technologie, die zorgt voor rijke, levendige kleuren en heldere contrasten, geoptimaliseerde beeldmodi en 97% Rec. 709 dekking voor authentieke beelden. De optie om de projector te bedienen via de BenQ Smart Control app is super praktisch, niet alleen bij het kijken van films met grotere groepen kijkers, omdat de instellingen vanuit je luie stoel via je smartphone gedaan kunnen worden. De royale batterijduur van de GV30 is ruim voldoende om volledige speelfilms te bekijken. 

Meer informatie over de BenQ GV30 is beschikbaar op de volgende link: 
www.benq.eu/nl-nl/projector/portable/gv30.html

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie