Beveiligingssysteem F-Secure IS 2014 focust op dagelijkse activiteiten

Redactie WINMAG Pro
F-Secure Internet Security introduceert het nieuwe beveiligingssysteem F-Secure IS 2014. Het systeem richt zich vooral op het beveiligen van alledaagse online activiteiten en het beschermen van privacy.

De F-Secure beveiligingssoftware omvat DeepGuard 5 en heeft nieuwe functies zoals een verbeterde beveiliging tijdens het internetbankieren, bescherming van je Facebook-profiel en technologie tegen 'exploits' en 'zero-day attacks'. Daarnaast is het ontwerp van de gebruikersinterface vernieuwd. Ook richt de software zich tegen 'web exploits', die de gebruiker naar een verdachte website lokken.

De beveiliging bij internetbankieren bevat bescherming tegen malware en 'banking trojans'. Voor Facebook maakt het systeem gebruik van de functie 'Safe Profile'. Deze zoekt uit in welke mate een profiel potentieel zichtbaar is voor vreemden en beschermt persoonlijke informatie en foto's. Als je zelf de privacyinstellingen in Facebook al hebt aangepast, geeft de functie aan wat er eventueel beter kan.

Het 2014-systeem van F-Secure bestaat uit Internet Security, Mobile Security (of een combinatie daarvan), Anti-Virus voor PC en Anti-Virus voor Mac. Kijk voor meer informatie op de website van F-Secure.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie