Bizhub 4052: snel, veilig en van alle markten thuis

Redactie WINMAG Pro
De nieuwe printer van Konica Minolta mag er zijn. Hij is multifunctioneel, snel en heeft een grotere efficiëntie dankzij het uitgebreide applicatieportfolio.

De roep om veilige IT-apparatuur heeft ook de printers bereikt. Konica Minolta heeft veel aandacht besteed aan security, wat bij sommige printers toch een zorgenkindje is. Konica Minolta beschermt zijn gebruiker met onder meer het 802.1x-protocol, waardoor users op gebruikersniveau geauthentiseerd kunnen worden. 

IP-adressen filteren

De harde schijf (standaard 250 GB) is encrypted en netwerkbeheerders kunnen poorten laten blokkeren en IP-adressen filteren. De volledige opsomming van securityfeatures lees je op de Nederlandstalige website van Konica Minolta. We zijn in onze nopjes met de kwaliteit en de snelheid van de printer en enthousiast over de snelle scanfunctionaliteit. 

We proberen het uit met een blad zwart-op-wit getikte kopij en toppen een snelheid van een slordige 46 ppm. De scanner haalt een maximale resolutie van 600x600 dpi. Ook de kopieerfunctie is snel, met ongeveer 40 ppm doet deze machine het goed op kantoor. Dubbelzijdig zakt het tempo iets in en komen we niet boven de 30 uit. Naar ons oordeel kan je met deze printer van Konica Minolta geen miskoop doen.

Prijs € 2857,-
Info www.konicaminolta.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie