Bizzomate start samenwerking met MKB Limburg

Redactie WINMAG Pro

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, start een samenwerking met MKB Limburg, een zakelijk netwerk voor én door Limburgse ondernemers. Deze strategische samenwerking biedt MKB-bedrijven in de regio Limburg directe toegang tot de hoogwaardige digitale expertise van Bizzomate.

Bizzomate

Bizzomate helpt bedrijven hun systemen te moderniseren, processen te automatiseren en klantcontact te verbeteren met snelle op maat gemaakte digitale oplossingen waarmee bedrijven snel kunnen reageren op veranderende behoeften. Als ervaren partner van low-code leverancier Mendix combineert Bizzomate slimme technologie met een flexibele en persoonlijke benadering.

Het bedrijf is opgericht in Meerssen in 2012 en heeft dankzij zijn vestiging in Valkenburg, nog steeds een diepgaande band met de regio. Bizzomate bedient een groot aantal klanten in Nederlands en Belgisch Limburg, en begrijpt lokale uitdagingen daardoor als geen ander.

Marc Gelissen, CEO en oprichter van Bizzomate: "Het MKB in Limburg is heel divers en herbergt prachtige bedrijven die dagelijks keihard werken om te blijven groeien. In deze snel veranderende wereld wordt digitaal overleven daarbij steeds belangrijker. Bij Bizzomate zijn we ervan overtuigd dat we juist deze MKB-bedrijven uitstekend kunnen ondersteunen bij het maken van hun overgang naar de nieuwe digitale wereld. We hopen de komende jaren dan ook talloze bedrijven in Limburg te helpen bij hun eigen digitale reis."

Sandra Roemen, MKB Limburg, voegt eraan toe: "In een wereld die steeds digitaler wordt, is er een groeiende behoefte aan bedrijven die als gids kunnen fungeren voor anderen. In de afgelopen periode hebben we Bizzomate leren kennen als een innovatieve organisatie die onze ondernemers in deze regio uitstekend kan helpen bij hun digitale uitdagingen. We zijn er dan ook volledig van overtuigd dat Bizzomate een essentiële rol zal spelen bij het verder bevorderen van het bloeiende MKB in deze regio."

 

Lees hier ook:

Google Cloud lanceert eerste volledig AI-gestuurd anti-witwassysteem

Dé tips voor SEO optimalisatie uitbesteden bij een specialist

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie