Black Friday deals: koop nu Apple-producten met flinke korting bij Pro Warehouse

Ruben den Boer
Ben jij nog op zoek naar een nieuwe iPhone, iMac of MacBook? Sla dan vandaag je slag. Het is namelijk Black Friday en dat betekent dat veel winkels hun producten voor kleine prijsjes verkopen. Zo ook Pro Warehouse, een geautoriseerde verkoper van Apple-producten voor de zakelijke gebruiker.

Het aanbod van Pro Warehouse is enorm, en ook hun lijst met Black Friday aanbiedingen is enorm lang. Zo bestel je vandaag een iPhone Xs 64GB Space Gray voor maar € 909,- en kun je de 256GB versie al vanaf € 1.045,- krijgen. Zelfs de variant met de meeste opslagruimte (maar liefs 512GB!) is in de aanbieding. Zo heb je een iPhone Xs 512GB Gold al vanaf € 1.225,- (exc. btw).

Het blijft echter niet bij iPhones, het aanbod van Pro Warehouse reikt verder dan dat. Heb je bijvoorbeeld nog een iMac nodig? Die kun je al krijgen vanaf € 949,-. Een MacBook? € 1.099,-. En een iPad? die heb je al vanaf € 369,-. Je ziet het: bij Pro Warehouse kun je voor een enorm aanbod aan Apple-producten terecht. Nu het Black Friday is, is dit de perfecte dag op die nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Pro Warehouse

Pro Warehouse bestaat al sinds 2006 en levert Apple producten voor de zakelijke markt. In de afgelopen jaren is het bedrijf alleen maar blijven groeien. Dat is geen wonder. Met een solide strategie en unieke diensten die geen enkele andere organisatie in Nederland levert, neemt Pro Warehouse een unieke positie in. Daarom hadden wij vorig jaar een goed gesprek met medeoprichter en managing director bij Pro Warehouse, Mark van den Broek. Dat interview kun je hier teruglezen.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben