BlackBerry ontvangt hoogste beoordeling in Breach Response-test van SE Labs

Redactie WINMAG Pro
BlackBerry Protect en Optics bieden volledige preventie en detectie

BlackBerry Limited krijgt de hoogste AAA-beoordeling van SE Labs, die onder meer endpoint-software, netwerkapparatuur en cloud-diensten testen. De Breach Response-test van SE Labs is uitgevoerd op BlackBerry® Protect en BlackBerry® Optics, de AI-gedreven endpoint-bescherming- (EPP), endpoint-detectietools en respons- (EDR) producten. De gecombineerde EPP- en EDR-oplossingen waren in staat om volledige preventie, volledige detectie en nul foutgevoelige resultaten te behalen.

SE Labs onderwierp BlackBerry Protect en BlackBerry Optics aan een reeks realistische aanvallen om systemen in gevaar te brengen en netwerken binnen te dringen. Ze gebruikten dezelfde technieken die cybercriminelen en andere aanvallers inzetten om systemen en netwerken binnen te dringen.

Billy Ho, EVP Product Engineering bij BlackBerry: “De resultaten van de SE Labs-test bevestigen wat we hebben gezien met recente ransomware-aanvallen, zoals DarkSideConti en REvil: dat preventie, met detectie op de eerste plaats, de juiste strategie is. Onze Cylance AI-gestuurde producten zijn uiterst effectief in het voorkomen en detecteren van inbreuken, zelfs bij aanvallen die niet eerder zijn waargenomen.”

Download hier het volledige SE Labs Breach Report. Bezoek de BlackBerry Unified Endpoint Security-pagina voor meer informatie over BlackBerry Protect en BlackBerry Optics.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie