C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Redactie WINMAG Pro
Synology heeft de beschikbaarheid van C2 Transfer aangekondigd, een nieuwe cloudoplossing voor veilige overdracht van bestanden tussen bedrijven en hun klanten, partners en andere externe partijen.

Met de lokale opslagoplossingen van Synology konden bedrijven en thuisgebruikers al hun uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer oplossen, door teams op afstand met elkaar te verbinden en door samenwerking tussen personen en het delen van bestanden mogelijk te maken. C2 Transfer is echter ontworpen om de laatste uitdaging te overwinnen: het verzenden van belangrijke en potentieel gevoelige bestanden naar klanten.

Identiteitscontrole en end-to-end-versleuteling

De meeste oplossingen om samen te werken aan bestanden, of ze nu lokaal of cloudgebaseerd zijn, beschermen gegevens via machtigingsbeheer en controles van individuele accountactiviteit. Maar dan moet het eindresultaat nog worden verzonden naar externe partijen die geen account hebben.

C2 Transfer houdt het voor beide partijen simpel door te zorgen dat bestanden altijd aan de juiste persoon worden bezorgd, zelfs als een koppeling per ongeluk wordt gepubliceerd of met de verkeerde persoon wordt gedeeld. C2 Transfer controleert de identiteit van de ontvanger door een eenmalig wachtwoord (OTP) te versturen naar een door de afzender opgegeven e-mailadres of telefoonnummer, zodat alleen de beoogde ontvanger toegang tot de bestanden heeft.

C2 Transfer beschermt gegevens met end-to-end-versleuteling. Dit betekent dat bestanden onleesbaar zijn vanaf het moment voordat ze door de client worden geĆ¼pload totdat de beoogde ontvanger ze veilig downloadt op een apparaat.

Snellere externe workflows

C2 Transfer is ontworpen om het verzenden van bestanden naar externe partners en klanten gemakkelijk te maken, in het bijzonder voor HR-, productie-, juridische, financiƫle en marketingafdelingen. C2 Transfer biedt ingebouwde ondersteuning voor watermerken in afbeeldingen, vervaldatums voor downloads, eenmalige downloads en bestandsverzoeken om bestanden veilig te ontvangen.

Beschikbaarheid

C2 Transfer is per direct beschikbaar bij het Pro plan-abonnementen, dat zelfstandige accounts voor kleinere teams en freelancers biedt. Binnenkort zullen er mogelijkheden voor grotere bedrijven beschikbaar komen.

Gebruikers kunnen C2 Transfer gratis uitproberen dankzij de verlengde gratis proefperiode van 90 dagen, geldig tot eind 2021.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie