CCNA Security training bij TSTC

Jordi Smit
Als organisatie is het een must om de securitykennis van je IT-personeel op peil te houden. Daar komen de opleidingen van TSTC goed van pas. Een zo'n opleiding: CCNA Security.

Kennis en vaardigheden leren met CCNA Security

Met Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security) toon je aan over de kennis en vaardigheden te beschikken die nodig zijn om Cisco-netwerken te beveiligen. In deze training komen de ontwikkeling van securityinfrastructuur, het herkennen van bedreigingen en kwetsbaarheden in netwerken en de risicovermindering van securitybedreigingen aan bod.

CCNA Security programma

Het CCNA Security programma behandelt de belangrijkste beveiligingstechnieken, installatie, probleemoplossing en het monitoren van netwerkonderdelen, waarmee de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van data en devices wordt behouden met behulp van de technologie die Cisco gebruikt in zijn beveiligingsstructuur.

Basistaken rondom beveiligen

Discussies, lessen en hands-on lab oefeningen geven je de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van basistaken rondom het beveiligen van een klein tot gemiddeld kantoornetwerk, gebruikmakend van beschikbare Cisco security features.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi