Cloud-Native MFT-Connector in MuleSoft Anypoint Exchange

Redactie WINMAG Pro
ViaCloud, leverancier van cloud-gebaseerde Managed File Transfer (MFT), introduceert de Thru Managed File Transfer Connector voor MuleSoft.

De nieuwe MuleSoft Certified Connector maakt deel uit van het MuleSoft Technology Partner Program. Voor het bouwen van applicatienetwerken is Mulesoft leverancier van een toonaangevend platform.

De out-of-the-box-connector van Thru, nu beschikbaar in de Anypoint Exchange van MuleSoft, koppelt op intelligente wijze het Anypoint-platform van MuleSoft met Thru OptiPaaS en biedt een naadloze connectiviteit tussen bestandsoverdrachten en Mule-bedrijfsprocesstromen, een end-to-end-realtime zichtbaarheid om alle bestandsoverdrachten te bewaken en te controleren en ook een eenvoudig interface voor herbruikbare endpoints.

Thru MFT-connector

De Thru MFT-connector voor MuleSoft zorgt voor het ophalen van bestanden, drop-off en verwerken van uitzonderingen - onafhankelijk van het type en protocol van het partner endpoint. De out-ofthe-box-connector vereenvoudigt de complexiteit van de endpoints en protocollen voor de bestandsoverdracht,zodat ontwikkelaars zich kunnen concentreren op de bedrijfslogica en workflowprocessen. Connectiviteit tussen het Thru OptiPaaS-platform en MuleSoft elimineert redundantie en inefficiƫntie,aangezien MFT-functionaliteit eenvoudig kan worden toegevoegd aan elke Mulebedrijfsprocesstroom via een eenvoudige drag-and-drop-handeling.

OptiPaaS-platform

Bovendien stelt het OptiPaaS-platform van Thru klanten in staat om binnen enkele minuten, niet dagen, in verbinding te komen met partners om sneller zaken te doen. Thru OptiPaaS biedt een eenvoudige interface voor onboarding van MFT-zakenpartners. Partners
kunnen zich abonneren op de relevante bedrijfsprocessen en de bestanden worden direct verwerkt. Onafhankelijk van technologische verschillen kunnen partners nu hun endpoints beheren.

Thru OptiPaaS is een schaalbaar, Managed File Transfer-as-a-Service (MFTaaS) -platform waarmee bedrijven eenvoudig grote bestandsuitwisselingen in het ecosysteem van digitale bedrijven kunnen plannen, volgen en besturen. Het platform is gebouwd op Thru's
bewezen cloud-infrastructuur met meerlaagse beveiliging,schaalbaarheid, optimalisatie van internetrouting, hoge beschikbaarheid, bedrijfscontinuĆÆteit, 24/7 klantenondersteuning en transparante updates van applicatiesoftware.

Thru levert Enterprise Managed File Transfer dat wereldwijde bestandsuitwisseling en samenwerking ondersteunt. Met het verwerken van miljarden transacties in verschillende branches, verbetert Thru de samenwerking en B2B-bestandsuitwisselingsprocessen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie