Colt breidt cloud-oplossingen uit

Jordi Smit
Colt Technology Services biedt met zijn nieuwe oplossing ‘Oracle Cloud Infrastructure FastConnect’ dedicated connectiviteit met Oracle Cloud. Colt is aanbieder van flexibele, high-bandwidth connectiviteitsoplossingen en Silver-lid binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN).

Veilige en betrouwbare private netwerkverbindingen

Dankzij de samenwerking kunnen Oracle-klanten met de Dedicated Cloud Access (DCA) van Colt uiterst veilige en betrouwbare private netwerkverbindingen opzetten met Oracle Cloud, vanuit hun datacenter, kantoor of colocatieomgeving. Dit draagt bij aan kostenbesparingen, doorvoer met hogere bandbreedte, minimale latency en een consistentere netwerkervaring dan internetverbindingen kunnen bieden.

Colt IQ Network

Gebruikers van Oracle Cloud Infrastructure FastConnect profiteren daarnaast van betrouwbare toegang tot hun data en applicaties in de cloud via het Colt IQ Network. Dit glasvezelnetwerk is het eigendom van Colt en verbindt wereldwijd meer dan 850 datacenters en ruim 27.000 bedrijfsgebouwen. Het Colt IQ Network biedt verbeterde netwerkprestaties en meer grip, flexibiliteit en schaalbaarheid waardoor bedrijfskritische data en functies beter toegankelijk blijven.

Vice president Product Portfolio Colt Technology Services

'Nu steeds meer bedrijven een beroep doen op cloudproviders om hun digitale transformatie kracht bij te zetten, is het belangrijker dan ooit om over een veilig, optimaal beschikbaar en veerkrachtig netwerk te beschikken', zegt Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt Technology Services. 'Het is ons daarom een groot genoegen om, als Oracle FastConnect-partner, klanten superieure cloudconnectiviteit te bieden. Dit is van cruciaal belang met het oog op het snelle tempo van ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven.'

Oracle Cloud

Oracle Cloud omvat een compleet scala aan Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen voor ERP, HCM en CX, Database-as-a-Service (DaaS)-, Platform-as-a-Service (PaaS)- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen. Deze worden aangeboden vanuit datacenters in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Organisaties in alle delen van de wereld doen een beroep op Oracle Cloud om hun innovatietempo op te voeren, de communicatie met klanten te verbeteren, de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen en hun digitale transformatie te bespoedigen.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi