Conclusion stelt Celine van Hulst aan als Director People & Organisation

Redactie WINMAG Pro

Per 1 mei is Celine van Hulst (34) aangesteld als Director People & Organisation bij businesstransformatie- en IT-dienstverlener Conclusion. In deze functie richt zij zich op het behouden en aantrekken van talent, waarin onder meer aantrekkelijk werkgeverschap en interne mobiliteit belangrijke thema’s zijn.

Achtergrond binnen Conclusion

Van Hulst is sinds 2011 werkzaam binnen Conclusion. Op dat moment was zij Projectmanager bij digital learning agency BrightAlley, waar zij in 2016 de stap maakte naar Operations Manager. Dezelfde rol vervulde zij daarna bij Conclusion Learning Centers. Vanaf 2018 is Van Hulst directeur van dit bureau, tot het verkocht werd aan Archipel Academy in 2023. Van Hulst: “Op het moment van de verkoop was al snel duidelijk dat ik nog niet klaar was bij Conclusion. Na verschillende functies te hebben vervuld bij de twee learning bedrijven uit het ecosysteem, lag er voor mij een mooie kans bij Conclusion. Ik kijk ernaar uit om me volledig op het gebied van medewerkers en talent te gaan inzetten, onze belangrijkste asset.”

Emiel van Boxtel, CFO bij Conclusion en Directeur Conclusion Services: “Celine is al lang verbonden aan het Conclusion-ecosysteem, waardoor ze de dynamiek kent en weet hoe ze dingen voor elkaar krijgt. Bij Conclusion staan we ervoor om dichtbij de klant én medewerker te staan. Door de hele medewerkersreis op één plek te beleggen, maken we daar een belangrijke stap in. Bovendien worden we steeds groter en internationaler. Met haar enorme drive, verbindende karakter en haar ervaring aan het roer van een bedrijf, is Celine uitermate geschikt voor deze rol. Ik ben blij dat zij de verantwoordelijkheid gaat dragen voor zo’n belangrijk onderwerp.”

Met ruim dertien jaar ervaring binnen de organisatie, kent Van Hulst Conclusion door en door: “Het is een ondernemend bedrijf, waar de ontwikkeling van het individu altijd centraal staat. Er zijn oneindig veel mogelijkheden; we staan nooit stil. Ik streef ernaar om de bedrijven binnen ons ecosysteem alle tools aan te rijken om talent te ontwikkelen en voldoende potentieel te bieden. Daarvoor werk ik veel samen met directies, HR- en recruitmentprofessionals van alle Conclusion labels. Voor het neerzetten van een sterk werkgeversmerk, is onze marketing- en communicatieafdeling mijn belangrijkste sparringpartner.”

Het individu centraal

Conclusion heeft veel mooie initiatieven op het gebied van people development. Zo wordt beleid ontwikkeld samen met medewerkers, die bijvoorbeeld tijdens ronde tafel sessies hun input kunnen leveren. Daarnaast heeft het bedrijf een talentprogramma, The Connection. In dit programma krijgen medewerkers in groepen een onderwerp, waarop zij initiatieven mogen opzetten. Van Hulst: “Het is cruciaal om medewerkers te betrekken bij alles wat om hunzelf gaat; zij zijn ten slotte de kern. Het is tof om te zien dat hier zo veel enthousiasme voor is vanuit alle bedrijven. Die betrokkenheid, dat is waar ik het voor doe.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie