App Spotter: Kaart Sturen

Erik
Alle mogelijkheden tot digitaal contact ten spijt, blijft het sturen van een kaartje per post toch de leukste manier om iemand te feliciteren. Om je hierbij te helpen, is er de app Kaart Sturen.

Het in huis halen van enveloppen en postzegels en het daadwerkelijk op de post doen van kaarten is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je met deze app vanuit je luie stoel of onderweg in de trein kaarten digitaal op de bus doen.

Natuurlijk is het eerst belangrijk om de juiste kaart uit te zoeken. Kaart Sturen bevat hiervoor een redelijk ruime collectie kaarten, onderverdeeld in verschillende rubrieken (verjaardag, nieuwe woning). Staat er niks tussen dat je bevalt, dan kun je ook een zelf gemaakte foto die op je telefoon staat gebruiken.

Daarna kun je zowel op de voorkant als in de binnenkant van de kaart een persoonlijke tekst schrijven. Hierbij kun je verschillende lettertypes, -groottes en -kleuren kiezen. Vervolgens voer je een bezorgdatum en adres in, waarbij je een contactpersoon uit je digitale adresboek kunt kiezen of een geheel nieuw contact kunt opgeven.

Ten slotte moet er natuurlijk nog worden afgerekend, waarbij er per kaart 2,39 euro in rekening wordt gebracht. Dit is inclusief postzegel en bezorging in binnen- of buitenland. Het bedrag wordt middels éénmalige incasso van je bankrekening afgeschreven.

Kaart Sturen is een zeer overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken app. Heb je even geen zin om op de ingewikkelde, 'ouderwetse' manier een kaart te sturen, dan is dit een prima alternatief.

Door: ErikSloots

ErikSloots | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanErik