Apple lost probleem op met lockscreen iOS 7

raymond
Vlak na de release van iOS 7 was het al raak: door een fout in de software was het lockscreen relatief eenvoudig te omzeilen. Apple komt nu met een oplossing.

De update is zo'n 20 MB groot en voorkomt dat je met wat trucs langs het lockscreen komt. De bijgewerkte software bevat ook een Grieks toetsenbord voor het unlocken van het lockscreen.

Heb je een iPod, iPhone of iPad Touch met iOS 7, dan krijg je de update per direct uitgerold. Apple komt ongeveer een week nadat de bug ontdekt werd met deze oplossing. Niet onverwachts overigens, het liet vrij snel na de bekendmaking van de bug al weten aan een oplossing te werken.

afbeelding van raymond

RaymondLuijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen vanRaymond