Arbor Networks gaat partnerschap met Zycko aan

Redactie WINMAG Pro
Arbor Networks, leverancier van netwerkbeveiliging en managementoplossingen voor ondernemingen en service providers, gaat een partnerschap aan met it-distributeur Zycko.

Het partnerschap zorgt ervoor dat Arbor resellers in de EMEA-regio betere ondersteuning kan geven. Dit houdt ondermeer verbeterde ondersteuning, extra trainingprogramma's en faciliteiten om de producten van Arbor te demonstreren. Tegelijkertijd biedt het partnerschap Zycko de kans om hun portfolio van netwerkbeveiligings- en optimalisatie-oplossingen verder uit te breiden.

'Als voorloper in netwerkbeveiliging past Arbor Networks prima bij Zycko als leverancier van innovatieve technologieƫn via reseller-kanalen', aldus David Galton-Fenzi, ceo van Zycko. 'Met oplossingen die performance issues opsporen en de bron van het probleem analyseren waardoor deze snel opgelost kunnen worden, is Arbor Networks een belangrijke toevoeging aan het portfolio van Zycko.'

Voor meer informatie over Zycko bezoek je de officiƫle website. Benieuwd naar het portfolio van oplossingen van Arbor Networks? Ga voor een overzicht hierheen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie