Argeweb Cloud VPS

Redactie WINMAG Pro
Hosting is met de komst van de cloud stukken simpeler geworden. Een fysieke server was altijd duur, terwijl shared-hosting te weinig mogelijkheden biedt. Wil je bijvoorbeeld zaken als database- of applicatiehosting met een server regelen, dan is shared-hosting niet voldoende. Een Argeweb Cloud VPS is snel, makkelijk te bedienen, betaalbaar en heeft alle opties van een fysieke server.

Gebruikers hebben afhankelijk van hun eisen de keuze uit zes abonnementen, variërend van 1GB geheugen met een enkele processorcore, 50GB opslagruimte en 1TB aan dataverkeer tot 32GB geheugen en twaalf processorcores met maar liefst 80TB dataverkeer en 1TB aan opslagruimte.

In tegenstelling tot sommige andere goedkope diensten draaien de servers van Argeweb op HP-hardware op basis van Microsoft Hyper-V 2012, waarmee snelheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. Argeweb biedt de keuze uit een aantal standaardinstallaties. Zowel Windows Server 2008 R2 als 2012 R2 zijn beschikbaar, evenals Linux-installaties van Ubuntu, Debian en CentOS. Afhankelijk van het type website dat je wilt draaien kies je tussen een DirectAdmin of Plesk control panel. Met deze vooraf geïnstalleerde besturingspanelen is het beheer van de server een fluitje van een cent. Het instellen van de mail, toevoegen van administratoren, het maken van backups of snapshots, alles is vanuit het hoofdmenu makkelijk te vinden en te bedienen.

Argeweb Cloud VPS biedt zowel ondernemers als private gebruikers een snelle, makkelijk te bedienen oplossing voor al hun hosting. De achterliggende hardware is van hoge kwaliteit, waardoor stabiliteit en toegankelijkheid van je server is gewaarborgd. Gecombineerd met meer dan vijftien jaar hostingervaring van Argeweb en uitstekende service is een Argeweb Cloud VPS een aanrader.

In het kort

  • Snel en betrouwbaar door goede hardware
  • Makkelijk in gebruik
  • Flexibel door meerdere abonnementsvormen
  • Betrouwbare service
Prijs: vanaf €3,98 per maand
Info: argeweb.nl/vps
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie