Argeweb Hosted Exchange

Redactie WINMAG Pro
Iedere medewerker en ondernemer moet tegenwoordig goed bereikbaar zijn, het liefst op elk moment van de dag. Dan is het wel zo prettig om op afstand bij je bedrijfsmail te kunnen, voor die momenten dat je onderweg of thuis bent.

Met Argeweb Hosted Exchange heb je altijd en overal snelle toegang tot je e-mail, agenda en contacten, zonder dat je lasten van het beheer op je neemt. Microsoft Exchange is de meest gebruikte zakelijke e-mailoplossing ter wereld en met het gemak van Microsoft Outlook Webaccess kun je vanuit iedere browser gemakkelijk inloggen, ook met de browser van bijvoorbeeld je mobiele telefoon of tablet. Doordat alles vanaf de eigen servers van Argeweb wordt gehost, is je e-mail altijd snel op te vragen en hoef je niet bang te zijn dat de server plat ligt. Problemen met downtime en onbereikbare e-mails en contacten zijn verleden tijd. Mocht er toch iets misgaan, dan kun je gemakkelijk contact opnemen met Argeweb voor hulp.

Daarnaast is er een behoorlijke database met de meest voorkomende vragen op de website van Argeweb te vinden, waar je hoogstwaarschijnlijk al een antwoord kunt vinden op die ene brandende vraag. Met Argeweb Hosted Exchange komt daar nog het voordeel van een flexibel maandcontract bij, waardoor je op ieder gewenst moment gemakkelijk nieuwe mailboxen aan kunt maken of mailboxen die niet meer worden gebruikt af kunt sluiten. Met 25GB aan opslagruimte hoef je niet bang te zijn dat je mailbox te snel vol raakt.

Tot slot is het altijd een prettig idee dat jouw bedrijfsmail op een Nederlandse server wordt gehost. Argeweb Hosted Exchange is een uitstekende oplossing voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een betrouwbare partner om hun e-mail te hosten en te beveiligen. Uitstekende service, gebruiksgemak en altijd en overal snel toegang tot alle e-mails, contacten en afspraken.

In het kort

  • Flexibel maandcontract
  • Gehost op Nederlandse servers
  • Snelle toegang tot je e-mail
Prijs: vanaf €4,95 per maand
Info: argeweb.nl
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie