Asus M70AD-NL001S

Redactie WINMAG Pro
De Asus M70AD-NL001S is een desktop pc, waarbij we merken dat deze gericht is op de hogere segmenten van de consumentenmarkt. Dat komt mede door de specificaties, maar ook door het design en het bijbehorende prijskaartje. Met een adviesprijs van 979 euro is de desktop redelijk aan de prijs voor een pc, maar je krijgt dan ook waar voor je geld.

In de Asus M70AD-NL001S zit een Intel Core i7-4770S processor, 8GB aan DDR3 werkgeheugen, een NVidia GeForce GTX 650 1GB videokaart en met een 1TB standaard hardeschijf en 64GB Solid State Disk heb je meer dan genoeg opslagruimte en snelheid om mee te werken.

De Intel Core i7-4770S processor heeft een kloksnelheid van 3,1 Ghz, 3,9 GHz in 'Turbo' stand, en beschikt over vier processorkernen met Hyperthreadingtechnologie. Hierdoor is de processor razendsnel wanneer het nodig is en beschik je in Windows niet over vier, maar acht 'threads' waarover de taken worden verdeeld. Ook op de grafische afdeling zit het goed, in de pc zit een NVidia GeForce GTX 650 videokaart met 1GB videogeheugen. Hoewel dit niet een van de nieuwste videokaarten is, heeft de kaart meer dan genoeg kracht in huis.

Aan aansluitingen ontbreekt het niet bij de M70AD-NL001S. Aan de achterkant vind je onder andere een HDMI-, DVI-, VGA- en Gigabit Ethernet LAN-poort (1000Mbps). Om je benodigde apparaten aan te sluiten krijg je twee USB 3.0, zes USB 2.0, één PS/2 en benodigde 3,5 mm audio-in en -uit poorten tot je beschikking. Ga je liever draadloos te werk dan kun je de pc via WiFi 802.11ac met het internet verbinden en via Bluetooth 4.0 apparaten aansluiten of bestanden overdragen.

Prijs: v.a. €979,-
Info: www.asus.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie