CCV Shop Webshopsysteem

Redactie WINMAG Pro
Met het CCV Shop webshopsysteem maak je in no-time een professioneel ogende webwinkel. De interface van CCV Shop is modern, strak en gebruiksvriendelijk.

Ga je aan de slag met een eigen webwinkel, dan kun je twee kanten op: die van de klikklak- klaar webwinkel voor ondernemers zonder enige programmeerkennis, of die van de (open source) cms-systemen. De eerste categorie is gebruiksvriendelijk, maar biedt vaak eenvoudige functionaliteit. De laatste is zeer uitgebreid, maar vereist technische kennis. CCV Shop is anders: het combineert talrijke opties met een gebruiksvriendelijke interface, en kennis van code is niet nodig.

Via de website maak je eenvoudig een gratis account aan. Vervolgens kun je inloggen en kom je terecht in een zeer strak en professioneel ogend webshop-backend. Kom je ergens niet uit, dan staat er elke werkdag een supportteam voor je klaar die je door de procedures en de menu’s heen loodsen. Zij zijn zowel per mail als telefonisch te bereiken. CCV Shop bevat een uitgebreide statistiekmodule die je inzicht geeft in het verkeer naar je webshop en het gedrag van je klanten als ze eenmaal ‘binnen’ zijn. Ook cruciale zaken als omzet en orders zijn binnen CCV Shop grafisch inzichtelijk. Met de seoanalysetool van CCV Shop optimaliseer je je volledige webshop op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Het geeft advies over het gebruik van je titels, keywords en andere factoren die van grote invloed zijn op je vindbaarheid in zoekmachines.

Daarnaast heeft CCV Shop een App Store ontwikkeld, waar je je website met applicaties eenvoudig kunt koppelen aan bijvoorbeeld prijsvergelijkingssites en beoordelingssites, maar ook aan diverse groothandels. Ook in betaalsystemen is ruim voorzien, zo goed als iedere gangbare betaalmethode wordt standaard ondersteund. Verder heeft CCV Shop maandelijks gratis starterscursussen, waarin je alle in's en out's leert omtrent het starten en runnen van een webwinkel.

Prijs: gratis tot 25 producten, daarna vanaf € 19,95 per maand
Info: ccvshop.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie