Cyberoam CR50iNG UTM firewall

Redactie WINMAG Pro
De Cyberoam CR50iNG is bedoeld voor middelgrote ondernemingen, iets wat ook duidelijk te merken is aan de stevige specifcaties op onder meer het vlak van doorvoersnelheid en HA (High Availability).

De 3000 Mbps firewall-doorvoersnelheid is zonder meer geschikt voor stevig bedrijfsmatig gebruik; het betekent dat je niet bang hoe te zijn dat de Cyberoam CR50iNG een remmende factor op je dataverkeer zal zijn. Het apparaat is met name bedoeld voor de wat grotere bedrijven met wat hoger dataverkeer en al dan niet meerdere gehoste webapps.

Met name in situaties waar uptime en redundancy van levensbelang zijn voelt deze UTM -firewall zich als een vis in het water. Met deze UTM kun je heel snel instellen wie (welke gebruiker) wat precies kan en mag doen, met welke applicaties hij of zij die activiteit(en) mag verrichten en op welke tijdstippen. In een tijd waarin vrijwel iedereen op meerdere devices (en dus met meerdere ip-adressen!) werkt, is dat een zegen, zeker voor de IT-manager.

Tegelijkertijd is voorzien in QoS, waarbij je de belangrijkste applicaties qua dataverkeer altijd voorrang kunt geven en tegelijkertijd dataverkeer van minder kritische apps over de digitale provinciale weg leidt. In geval van extreme drukte zou je zo zelfs niet direct noodzakelijk dataverkeer zelfs even helemaal stil kunnen leggen, zodat je altijd zeker bent van het feit dat dataverkeer voor je core business ongestoord doorgang vindt.

Er is voorzien in acht Gigabit- netwerkpoorten, waarvan je er eentje in kunt ze en voor HA. De rewall draait op het gloednieuwe CyberoamOS, die strak integreert met de hardware, ook wordt volop gebruik gemaakt van hardwareversnelling voor encryptie. Met de Cyberoam CR50iNG UTM haal je een oplossing in huis die een snelle doorvoer combineert met krachtige beveiliging en effectief persoonsgericht gebruikersmanagement.

Prijs: €1190,- (excl. btw)
Info: www.cyberoam.com
hilbrand.wouters@cyberoam.com

In het kort:

  • Hoge doorvoersnelheid
  • Gebruikersmanagement op persoonsniveau
  • HA-poort
  • Prettige gebruiksinterface
  • Gunstige prijsstelling
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie