Training Business IT Management en de opleiding Informatiebeveiliging

De IT-training en security-opleiding van komend najaar

Redactie WINMAG Pro
Professionals die willen weten hoe zij een optimale samenwerking tussen IT en business creëren volgen aankomend najaar de unieke vijfdaagse training of zesdaagse opleiding. Het gaat om de training Business IT Management en de opleiding Informatiebeveiliging van IIR Trainingen & Conferenties. Onmisbaar voor diegenen die voorlopers willen zijn in IT en management.

Vijfdaagse training Business IT Management

Kom 25, 26 september en 2, 3 en 9 oktober 2017 naar het Coengebouw in Amsterdam voor de vijfdaagse training Business IT Management georganiseerd door IIR Trainingen & Conferenties. De deelnemers hebben een achtergrond als IT-manager, IT-consultant, servicemanager, projectmanager, programmamanager, IT-analist, informatiearchitect, beleidsmedewerker of businessanalist. Tijdens deze training leer je de IT-doelstellingen te laten aansluiten bij je organisatiedoelstellingen, zodat jouw IT-afdeling bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Tijdens de training maak je kennis met IT-strategieën, leer je IT-projecten te managen en beheers je IT-risico’s. Leer verder slimmer te besparen op IT-kosten en verbeter je IT-processen. Gedurende vijf dagen ontdek je ook sourcing-strategieën en verbeter je de samenwerking tussen business en IT. Door het uitvoeren van praktijkopdrachten pas je jouw nieuwe kennis direct toe binnen je organisatie.

Inspirerende docenten

Docent tijdens de training is Hans Breukhoven, een ervaren interim-manager op het gebied van business-informatiemanagement en IT-management. De afgelopen twintig jaar heeft hij in de publieke en private sector ervaring opgebouwd als lijnmanager, programmamanager en adviseur bij het inrichten en verbeteren van informatiemanagement en IT-management. De andere docent gedurende de vijf dagen is Bert Wissink. Hij heeft in zijn werkzaamheden als interim- en projectmanager ervaring opgedaan met financiële- en IT-vraagstukken op het gebied van management en financial accounting. Als zelfstandig projectmanager heeft hij projecten uitgevoerd op het gebied van wet- en regelgeving, door belastingsystematiek en implementatie van financiële systemen.

Zesdaagse opleiding informatiebeveiliging

Op 30 en 31 oktober, 6, 7, 13 en 14 november 2017 vindt de zesdaagse opleiding Informatiebeveiliging plaats, eveneens in het hoofdstedelijke Coengebouw. Tijdens deze dagen leer je informatierisico’s in je organisatie te herkennen en beheersen, de beveiligingseisen uit de Nederlandse en internationale wet- en regelgeving en krijg je inzicht in de technische en niet-technische risico’s van technologieën binnen informatiebeveiliging.

Verder herken, behandel en voorkom je na deze opleiding zelf cyberaanvallen en weet je hoe 'security denken', principes en toegepaste methoden tot een veilige organisatie leiden. Ook krijg je krijg je inzicht in trends, toekomst en de huidige uitdagingen op het gebied van security.

Hoofddocent Brenno de Winter

Niemand minder dan IT-journalist Brenno de Winter is hoofddocent. Hij heeft ervaring met het beveiligen van netwerken en systemen sinds zijn jonge jaren. Het opstellen van plannen, testen van beveiliging en onderzoek zijn hem op het lijf geschreven. Naast training brengt hij de nodige kennis uit het veld mee vanuit zijn consultancy en journalistieke achtergrond.

Meer weten? Ga naar iir.nl/it-opleidingen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie