Dell introduceert de Vostro V131

steven
Dell introduceert de Vostro V131, een laptop met 13,3-inch beeldscherm (1366 bij 768 pixels). De V131 is één van de lichtste en dunste laptops binnen het assortiment van Dell en is geschikt voor kleine bedrijven. Net als veel moderne laptops beschikt de nieuwe Vostro over een verlicht toetsenbord.

Je kunt de Vostro V131 samenstellen met drie verschillende Intel-processoren. Je hebt keuze uit Core i3, Core i5 en een Celeron 847 ULV. Voor intern geheugen levert Dell de laptop met 2, 4, of 8 GB. Naast een conventionele harde schijf behoort ook een ssd tot de mogelijkheden.

De laptop beschikt over een verwijderbare 4-cels batterij die volgens Dell in combinatie met de Celeron 847 ULV goed is voor een batterijwerkduur tot 6,5 uur. Met de optioneel verkrijgbare 6-cels batterij moet zelfs maximaal 9,5 uur mogelijk zijn.

De Vostro V131 beschikt over verschillende verbindingsmogelijkheden zoals wwan, wlan en bluetooth 3.0. Daarnaast rust Dell de laptop uit met een vingerafdruklezer in combinatie met de LoJack-beveiligingssoftware.

Naast de draadloze verbindingen beschikt de laptop ook over twee usb 3.0-poorten, een netwerkaansluiting, 8-in-1-kaartlezer en een hdmi-poort. De Vostro is leverbaar in de kleuren rood en zilver.

De Vostro V131 is per direct beschikbaar via Dell's website vanaf 429 euro excl. btw.

Dell Vostro V131

afbeelding van steven
Door: Steven Vos

Steven Vos | Redacteur

Steven Vos (28) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanaf april 2011 is hij werkzaam bij dit magazine en voelt zich daar als een vis in het water.

Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor alles wat met ict te maken heeft en zette hij verschillende eigen computers in elkaar. Ook op het gebied van besturingssystemen heeft hij het nodige gezien. Zo werkte hij met het bijna complete Windows-assortiment (van 3.1 tot 7), Mac OS X en Linux.

Daarnaast hebben mobiele telefoons al jaren zijn interesse. Toen hij in 1998 zijn eerste mobiele telefoon aanschafte, een Nokia 5110, was hij meteen verkocht. Hierna volgden diverse modellen met uiteenlopende functies en besturingssystemen. Het was voor hem dus een kleine stap om professioneel mobiele telefoons te gaan testen, maar ook een tablet slaat hij zeker niet af.

Bekijk alle artikelen van Steven