Dell kondigt Latitude XT3 aan

steven
Dell heeft de Latitude XT3 aangekondigd. Het model beschikt over een 13,3-inch draai- en kantelbaar touchscreen waarmee je het apparaat in zowel laptop- als tabletmodus kunt gebruiken. Dell richt zicht met de XT3 op gebruikers die zowel binnen als buiten werken.

De XT3 beschikt over een 13,3-inch touchscreen met een resolutie van 1366 bij 768 pixels. Het scherm kun je zowel met de hand als met de meegeleverde stylus bedienen en heeft volgens de fabrikant een brede kijkhoek. Als besturingssysteem levert Dell Windows 7.

De hybride is met verschillende hardwareconfiguraties verkrijgbaar, zoals een Intel Core i3, i5 of i7. Daarnaast kun je voor maximaal 8 GB aan intern geheugen kiezen. Naast een conventionele harde schijf is de XT3 ook leverbaar met een ssd.

Ook op accugebied zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt de XT3 samenstellen met een 6 of 9-cells accu, ook een zogenoemde slice-accu is een optie waarmee het volgens Dell mogelijk tot het een hele dag op de laptop te werken.

De XT3 is te bestellen via Dell's website voor een vanafprijs van 1099 euro excl. btw.

Dell Latitude XT3

afbeelding van steven
Door: Steven Vos

Steven Vos | Redacteur

Steven Vos (28) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanaf april 2011 is hij werkzaam bij dit magazine en voelt zich daar als een vis in het water.

Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor alles wat met ict te maken heeft en zette hij verschillende eigen computers in elkaar. Ook op het gebied van besturingssystemen heeft hij het nodige gezien. Zo werkte hij met het bijna complete Windows-assortiment (van 3.1 tot 7), Mac OS X en Linux.

Daarnaast hebben mobiele telefoons al jaren zijn interesse. Toen hij in 1998 zijn eerste mobiele telefoon aanschafte, een Nokia 5110, was hij meteen verkocht. Hierna volgden diverse modellen met uiteenlopende functies en besturingssystemen. Het was voor hem dus een kleine stap om professioneel mobiele telefoons te gaan testen, maar ook een tablet slaat hij zeker niet af.

Bekijk alle artikelen van Steven